Beeovita
Contam Vaginaltampon 45mm Extra Plus special size 5 pcs
Contam Vaginaltampon 45mm Extra Plus special size 5 pcs

Contam Vaginaltampon 45mm Extra Plus special size 5 pcs

Contam Vaginaltampon 45mm Extra Plus Spezialgrösse 5 Stk

  • 118.03 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. G
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 30.07 USD / -14%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora TRIAS
  • Kód produktu: 6458645
  • EAN

Popis

Contam vaginálny tampón 45 mm Extra Plus Špeciálna veľkosť 5 ks

Vaginálny tampón Contam 45 mm Extra Plus Special Size 5 ks je produkt prémiovej kvality navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a ochranu počas menštruácie. Tento produkt je špeciálne navrhnutý pre ženy, ktoré vyžadujú väčší tampón, aby sa prispôsobili silnému toku počas menštruácie.

Vaginálny tampón Contam 45 mm Extra Plus Special Size 5 ks je navrhnutý s použitím vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú šetrné k pokožke. Tampón je vyrobený z mäkkého savého materiálu, ktorý je priedušný a pohodlný na nosenie. Tampón je tiež naplnený aloe vera a ďalšími prírodnými látkami, ktoré pomáhajú upokojiť pokožku a zabraňujú podráždeniu.

Tampón je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu ochranu proti pretečeniu a škvrnám, čo zaisťuje, že môžete celý deň pokračovať bez obáv z akýchkoľvek trápnych incidentov. Tampón sa tiež ľahko vkladá a vyberá, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre ženy všetkých vekových kategórií.

Každé balenie Contam vaginálneho tampónu 45 mm Extra Plus Special Size 5 ks obsahuje päť tampónov, ktoré vám zabezpečia dostatočnú zásobu pre váš menštruačný cyklus. Tampóny sú jednotlivo zabalené pre väčšie pohodlie a hygienu.

S vaginálnym tampónom Contam 45 mm Extra Plus Special Size 5 ks si môžete počas menštruačného cyklu užiť maximálne pohodlie, ochranu a istotu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice