Beeovita
WC WC DUCK Active Einhänger Marine 40 g
WC WC DUCK Active Einhänger Marine 40 g

WC WC DUCK Active Einhänger Marine 40 g

WC-ENTE WC Active Einhänger Marine 40 g

  • 10.26 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SC JOHNSON GMBH
  • Kód produktu: 6419875
  • EAN 5000204814569

Popis

Popis produktu: WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g

WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g je perfektným riešením, ako udržať vašu toaletu čistú a sviežu. Tento produkt je určený na čistenie a dezinfekciu záchodovej misy pri každom spláchnutí. Jeho jedinečný dizajn závesu vám umožňuje zavesiť ho na okraj záchodovej misy, čím zaistí, že zostane na mieste a nerozpustí sa príliš rýchlo.

Aktívny záves obsahuje účinné bielidlo a detergentné zloženie, ktoré pomáha odstraňovať odolné škvrny a zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa. Toto zloženie má tiež aktívnu zložku, ktorá eliminuje baktérie spôsobujúce zápach a zanecháva vašu toaletu sviežu a čistú.

WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g sa ľahko používa. Jednoducho ho zaveste na okraj záchodovej misy a nechajte ho robiť svoju prácu. Vešiak sa pri každom spláchnutí pomaly rozpustí a do vody uvoľní čistiace a dezinfekčné prostriedky.

Tento produkt je vhodný na použitie vo všetkých typoch toaliet vrátane septických systémov. Je tiež bezpečný na použitie s inštalatérstvom a nespôsobí žiadne poškodenie ani upchanie.

WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g je k dispozícii v morskej vôni, ktorá zanechá vašu kúpeľňu prevoňanú čerstvým morským vánkom. Dodáva sa v balení po dvoch, čo zaisťuje, že budete mať dostatok, ktorý vám vystačí na týždne.

Celkovo je WC WC DUCK Active Hanger Marine 40 g povinnou výbavou každého, kto chce mať svoju záchodovú misu čistú a sviežu s minimálnou námahou. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, silnému zloženiu a dlhotrvajúcemu účinku je vynikajúcou investíciou pre potreby čistenia kúpeľne.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice