Beeovita

OSMO VLHKÝ DARČEK DEEP MOIST2014

OSMO MOIST DEEP MOIST GIFT2014

  • 67.85 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: ACCENTE AG
  • Kód produktu: 6137266
  • EAN 5060148612317

Popis

DARČEK OSMO DEEP MOIST MOIST 2014

OSMO Deep Moist Moist Gift2014 je dokonalým riešením pre suché a poškodené vlasy. Táto darčeková sada obsahuje tri produkty, ktoré spolupracujú na obnovení vlhkosti, lesku a sily vašim vlasom.

Produkt 1: OSMO šampón na hĺbkovú hydratáciu

Šampón Deep Moisture Shampoo je hydratačný šampón, ktorý jemne čistí a vyživuje suché, poškodené vlasy. Tento šampón naplnený avokádovým a jojobovým olejom pomáha obnoviť vlhkosť a zanecháva vlasy jemné a lesklé.

Produkt 2: OSMO Deep Moisture Conditioner

Kondicionér Deep Moisture Conditioner je bohatý, krémový kondicionér, ktorý rozčesáva a vyživuje suché, poškodené vlasy. Tento kondicionér naplnený avokádovým olejom a jojobovým olejom pomáha vlasom obnoviť vlhkosť a vitalitu a zanecháva ich hebké, lesklé a ovládateľné.

Produkt 3: OSMO Intensive Deep Repair Mask

Intensive Deep Repair Mask je výživná maska ​​na vlasy, ktorá hĺbkovo ošetruje a opravuje suché, poškodené vlasy. Táto maska ​​​​naplnená avokádovým olejom a jojobovým olejom pomáha obnoviť vlhkosť, posilniť vlasy a zabrániť lámaniu. Ľahké zloženie je ideálne na časté používanie, zanecháva vlasy jemné a poddajné.

OSMO Deep Moist Moist Gift2014 je perfektný darček pre každého, kto chce svojim vlasom vrátiť vlhkosť a vitalitu. Všetky tri produkty spoločne hydratujú a vyživujú vlasy, vďaka čomu sú jemné, lesklé a zdravé.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice