Beeovita

Bioligo Dr Bach 20 Mimulus Spotted Jester Flower 20 ml

Bioligo Dr Bach 20 Mimulus Gefleckte Gauklerblume 20 ml

  • 37.15 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ BIOLIGO S.A.
  • Kód produktu: 6109761
  • EAN 4250424181205
Množstvo v balení. 1

Popis

Bioligo Dr Bach 20 Mimulus kvet šaša škvrnitého 20 ml

Bioligo Dr Bach 20 Mimulus kvet šaša škvrnitého 20 ml je prírodný liek, ktorý vám umožní znovu získať rovnováhu a harmóniu vo vašom živote. Tento produkt je súčasťou holistického liečebného systému Dr Bach Flower Remedies, ktorý podporuje fyzickú, emocionálnu a duševnú pohodu.

Mimulus je jednou z 38 Bachových kvetinových esencií vyrobených z Mimulusovho šaša. kvetina. Táto esencia je špeciálne navrhnutá pre ľudí, ktorí pociťujú strach alebo úzkosť z konkrétnych vecí, ako je verejné rozprávanie, výšky alebo pavúky. Mimulus pomáha znižovať pocity nervozity a umožňuje jednotlivcom cítiť sa sebavedomejšie a odvážnejšie.

Bioligo Dr Bach 20 Mimulus Spotted Jester Flower 20 ml je vyrobený z organických kvetov a vody tradičnou metódou namáčania na slnku. Tento produkt je bezpečný, netoxický a neobsahuje škodlivé chemikálie. Je vhodný pre dospelých, deti a domáce zvieratá.

Ak chcete použiť, jednoducho si kvapnite 2-4 kvapky pod jazyk alebo ich pridajte do vody. Účinky Mimulusu sa môžu líšiť v závislosti od individuálnych potrieb a okolností. Niektorí ľudia si môžu všimnúť okamžité výsledky, zatiaľ čo iní si môžu vyžadovať viac času, aby zažili všetky výhody.

Bioligo Dr Bach 20 Mimulus Spotted Jester Flower 20 ml je balený v pohodlnej fľaštičke, ktorú možno ľahko nosiť v kabelke. alebo batoh. Je to skvelý prírodný liek pre každého, kto chce zlepšiť svoju emocionálnu a duševnú pohodu.

Objednajte si Bioligo Dr Bach 20 Mimulus Spotted Jester Flower 20 ml ešte dnes a vyskúšajte výhody tejto silnej kvetinovej esencie!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice