Beeovita

Pharmis blister Duoflex týždenne 250 ks

Pharmis Blisterkarten Duoflex weekly 250 Stk

  • 358.99 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. F
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 59.51 USD / -9%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora PHARMIS GMBH
  • Kód produktu: 5743355
  • EAN
Množstvo v balení. 250
Teplota úložiska min 15 / max 25 ℃

Popis

Popis produktu

Predstavujeme Pharmis Blister Duoflex Weekly 250 ks, dokonalé riešenie pre vaše potreby manažmentu liekov. S 250 jednotlivými blistrami vo vhodnom týždennom formáte vám tento produkt môže poskytnúť lieky na celý mesiac alebo viac.

Každý blister má kapacitu na uloženie dvoch tabliet, takže rannú aj večernú dávku môžete uchovávať v jednej ľahko čitateľnej priehradke. Priehľadný plastový blister vám umožňuje skontrolovať, či ste užili svoje lieky alebo nie. Týmto spôsobom sa môžete uistiť, že každý deň užívate správne tabletky v správnom čase.

Pharmis Blister Duoflex Weekly 250 ks je ideálny pre ľudí, ktorí majú počas dňa niekoľko liekov, alebo pre tých, ktorí sú zábudliví. Blistre sa ľahko prenášajú v taške alebo kabelke a môžete si ich vziať kamkoľvek idete.

Pharmis Blister Duoflex Weekly 250 ks je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a je odolný a vydrží vám dlho. Blistre sú tiež opakovane použiteľné, takže z dlhodobého hľadiska ušetríte peniaze tým, že nebudete musieť kupovať ďalšie.

Vďaka svojmu inteligentnému dizajnu a jednoduchému použitiu je Pharmis Blister Duoflex Weekly 250 ks nevyhnutnosťou pre každého, kto chce jednoducho a efektívne sledovať svoje lieky. Rozlúčte sa s vynechanými dávkami a privítajte organizovaný systém správy liekov s Pharmis Blister Duoflex Weekly 250 ks.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice