Beeovita
Epitact Discreet Vankúše jedna veľkosť 1 pár
Epitact Discreet Vankúše jedna veľkosť 1 pár

Epitact Discreet Vankúše jedna veľkosť 1 pár

Epitact Diskrete Kissen one size 1 Paar

  • 72.86 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 20.27 USD / -15%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Množstvo v balení. 1
Teplota úložiska min 15 / max 30 ℃

Popis

Epitact diskrétny vankúš (jedna veľkosť, 1 pár)

Epitact Discrete Cushion je jedinečný produkt navrhnutý tak, aby poskytoval optimálny komfort vašim nohám. Tento vankúš je univerzálny pre všetky produkty a je dodávaný v balení po jednom páre. Každý vankúš je vyrobený z mäkkého, flexibilného silikónového gélu, ktorý sa prispôsobí tvaru vašej nohy a poskytuje prispôsobené prispôsobenie, ktoré zlepšuje pohodlie a podporu.

Dekrétny vankúš Epitact je ideálny pre každého, kto pociťuje bolesť nôh alebo nepohodlie v dôsledku dlhých hodín státia, chôdze alebo iných aktivít. Dá sa nosiť s akýmkoľvek typom topánok, vrátane vysokých opätkov, spoločenských topánok a športovej obuvi. Vankúš ponúka ochranu a podporu tým, že znižuje tlakové body a zabraňuje treniu a odieraniu, vďaka čomu je ideálny pre ľudí s citlivými chodidlami.

Decentný dizajn tohto vankúša znamená, že ho možno nosiť s akýmkoľvek typom obuvi bez toho, aby bol videný. Je tiež umývateľný a opakovane použiteľný, čo z neho robí pohodlnú a cenovo výhodnú alternatívu k iným výrobkom na podporu chodidiel.

Epitact Discrete Cushion sa ľahko používa, jednoducho vložte vankúš do topánky, upravte ho tak, aby sa prispôsobil vašej nohe, a užívajte si lepšie pohodlie a podporu počas celého dňa. Je to nevyhnutný produkt pre každého, kto sa chce starať o svoje nohy a vyhnúť sa bolesti a nepohodliu spojenému s dlhodobým státím alebo chôdzou.

Objednajte si svoj Epitact Discrete Cushion ešte dnes a zažite maximálne pohodlie a podporu nôh!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice