Beeovita
ABENA vyšetrovacie rukavice nitrilové XS bez prášku biele Disp 15
ABENA vyšetrovacie rukavice nitrilové XS bez prášku biele Disp 15

ABENA vyšetrovacie rukavice nitrilové XS bez prášku biele Disp 15

ABENA Untersuchungs-Handschuhe Nitril XS puderfrei weiss Disp 15

  • 31.57 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. G
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 10.05 USD / -17%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora SMEDICO AG
  • Kód produktu: 5467493
  • EAN 5703538417092

Popis

ABENA Vyšetrovacie rukavice Nitril XS Powderfree White Disp 150 ks

Potrebujete spoľahlivý a odolný pár rukavíc pre svoju lekársku prax? Nehľadajte nič iné ako tieto vyšetrovacie rukavice ABENA vyrobené z nitrilových materiálov. Tieto rukavice sú špeciálne navrhnuté tak, aby ponúkali vynikajúcu pevnosť, vynikajúcu citlivosť a exkluzívnu kvalitu. Či už ste lekár, zdravotná sestra alebo akýkoľvek iný praktický lekár, tieto rukavice vám pomôžu vykonávať vaše úlohy s výnimočnou presnosťou a istotou.

Vyšetrovacie rukavice ABENA sa dodávajú v balení po 150 kusoch, vďaka čomu sú praktické a cenovo výhodné. Neobsahujú púder, čo zaručuje čisté a pohodlné nosenie počas používania. Veľkosť XS je ideálna pre tých, ktorí majú menšie ruky, pričom zaisťuje pohodlné a bezpečné uchytenie. S týmito rukavicami sa nemusíte obávať alergií alebo ostrých reakcií, pretože neobsahujú latexové materiály. Môžete si byť istí, že vaši pacienti sú dobre chránení a vaše pracovné prostredie je hygienické a sterilné.

Okrem ich lekárskeho použitia sú tieto rukavice vhodné aj na rôzne iné aplikácie, vrátane manipulácie s potravinami, upratovacích prác a mnohých ďalších. Ľahko sa nosia a odstraňujú, čo vám šetrí čas a námahu. Sú tiež na jedno použitie, čím odpadá potreba umývania a sterilizácie po použití.

Objednajte si tieto vyšetrovacie rukavice ABENA Nitril XS Powderfree White Disp 150 ks ešte dnes a zažite pohodlie, odolnosť a výnimočnú kvalitu. Váš nákup je dodávaný so zárukou vrátenia peňazí, ktorá zaisťuje, že za svoje peniaze dostanete najlepšiu hodnotu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice