Beeovita
HumaPen Savvio Pen na inzulínové injekcie ružové
HumaPen Savvio Pen na inzulínové injekcie ružové

HumaPen Savvio Pen na inzulínové injekcie ružové

HumaPen Savvio Pen für Insulin-Injektionen rosa

  • 119.62 USD

Na sklade
Cat. G
K dispozícii 4 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Inzulínový prístroj Diabetes Inzulínové zariadenia

Popis

Ružové pero HumaPen Savvio na inzulínové injekcie

Peru HumaPen Savvio Pen na inzulínové injekcie je spoľahlivý a štýlový nástroj pre ľudí, ktorí si potrebujú podávať inzulínové injekcie. Táto ružová verzia pera HumaPen Savvio Pen je ideálna pre pacientov, ktorí chcú svojej inzulínovej rutine dodať farbu a osobitosť.

  • Jednoduché použitie: Pero HumaPen Savvio Pen je navrhnuté tak, aby sa ľahko používalo, s jednoduchým mechanizmom, ktorý umožňuje presné podanie dávky.
  • Presné dávkovanie: Pero HumaPen Savvio Pen vám umožňuje presne podávať dávky inzulínu, čo je dôležité pre udržanie hladiny cukru v krvi.
  • Prenosné: HumaPen Savvio Pen je prenosný a môžete si ho vziať so sebou, kamkoľvek idete, a diskrétne sa zmestí do vrecka alebo kabelky.
  • Prispôsobiteľné dávkovanie: HumaPen Savvio Pen vám umožňuje upraviť dávku podľa vašich špecifických potrieb, vďaka čomu je všestranným nástrojom pre ľudí s cukrovkou.
  • Štýlový: Vďaka ružovej farbe a elegantnému dizajnu je pero HumaPen Savvio Pen štýlovým doplnkom, ktorý môžete pridať do súpravy na cukrovku.

Pero HumaPen Savvio Pen na inzulínové injekcie ružové je tiež kompatibilné so širokou škálou inzulínových náplní, čo vám poskytuje flexibilitu pri používaní preferovanej značky inzulínu. Odporúča sa vymeniť pero maximálne po 28 dňoch používania, aby sa zachovala jeho presnosť a bezpečnosť.

Začnite používať HumaPen Savvio Pen na inzulínové injekcie ružové ešte dnes a prevezmite kontrolu nad liečbou cukrovky štýlovo!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice