Beeovita

Oligopharm Orotate de Zinc kapsuly 50 mg vitamín B6 60 ks

Oligopharm Orotate de Zinc Kaps 50 mg Vitamin B6 60 Stk

  • 56,68 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ OLIGOPHARM S.A.
  • Kód produktu: 5405954
  • EAN 7640143512362

Popis

Oligopharm Orotate de Zinc Kaps 50 mg vitamín B6 60 ks

Hľadáte účinný doplnok, ktorý môže podporiť vaše celkové zdravie a pohodu? Nehľadajte nič iné ako Oligopharm Orotate de Zinc Kaps 50 mg Vitamín B6 60 ks! Táto účinná receptúra ​​obsahuje jedinečnú zmes orotátu zinočnatého a vitamínu B6, dvoch základných živín, ktoré spolupracujú pri poskytovaní množstva zdravotných výhod.

Orotát zinku je biologicky dostupná forma zinku, ktorú vaše telo dokáže ľahko absorbovať a využiť. Zinok je dôležitý minerál, ktorý hrá úlohu v mnohých dôležitých telesných funkciách, vrátane imunitnej funkcie, hojenia rán a syntézy DNA. Podporuje tiež zdravú pokožku, vlasy a nechty, ako aj reprodukčné a kognitívne funkcie.

Vitamín B6, tiež známy ako pyridoxín, je vo vode rozpustný vitamín, ktorý hrá dôležitú úlohu v mnohých metabolických procesoch. Pomáha vášmu telu metabolizovať sacharidy, bielkoviny a tuky a tiež hrá úlohu pri produkcii neurotransmiterov, imunitnej funkcii a tvorbe červených krviniek. Ukázalo sa tiež, že má pozitívny vplyv na náladu a kognitívne funkcie.

Orotát zinočnatý a vitamín B6 spolu synergicky podporujú vaše celkové zdravie a pohodu. Oligopharm Orotate de Zinc Kaps 50 mg vitamínu B6 60 ks je pre vás dokonalým doplnkom, či už chcete posilniť svoj imunitný systém, podporiť zdravú pokožku a vlasy, zlepšiť svoju duševnú jasnosť a sústredenie, alebo si jednoducho udržať zdravie počas starnutia.

Tak prečo čakať? Vyskúšajte Oligopharm Orotate de Zinc Kaps 50 mg vitamínu B6 60 ks ešte dnes a zažite všetky úžasné zdravotné benefity na vlastnej koži!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice