Beeovita

Kaeso esenciálny olej pačuli 100% čistý 10 ml

Kaeso Essential Oil Patchouli 100% Pure 10 ml

  • 25.78 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: ACCENTE AG
  • Kód produktu: 5301189
  • EAN 5060148617206

Popis

Kaeso esenciálny olej pačuli 10 ml 100% čistý

Náš Kaeso Esenciálny olej Pačuli 10 ml 100% Pure sa extrahuje z rastliny pačuli procesom parnej destilácie, čím sa zabezpečí, že každá fľaša obsahuje esenciálny olej najvyššej kvality.

Zemitá, pižmová a mierne sladká vôňa esenciálneho oleja z pačuli z neho robí obľúbenú voľbu v aromaterapii. Poskytuje upokojujúci a relaxačný účinok na myseľ a telo, vďaka čomu je ideálny na použitie v masážnych olejoch, difuzéroch a domácich výrobkoch starostlivosti o pleť. Jeho antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti z neho tiež robia účinný prírodný prostriedok proti kožným ochoreniam, ako je akné a dermatitída.

Tento esenciálny olej je 100% čistý, neriedený a má terapeutickú kvalitu, čo zaručuje jeho maximálnu potenciu a účinnosť. Náš produkt je tiež bez krutosti a vhodný pre vegánov, vďaka čomu je vedomou a etickou voľbou pre tých, ktorým záleží na ich vplyve na životné prostredie.

Sme hrdí na náš záväzok ku kvalite a čistote a naša fľaštička Kaeso Essential Oil Pačuli 10 ml 100% Pure nie je výnimkou. Pridajte si ho do svojej zbierky esenciálnych olejov ešte dnes a užite si množstvo výhod, ktoré pačuli esenciálny olej ponúka.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice