Beeovita
ELSEVE Multivitamínový šampón 2v1 250 ml
ELSEVE Multivitamínový šampón 2v1 250 ml

ELSEVE Multivitamínový šampón 2v1 250 ml

ELSEVE Multivitamines Shampoo 2in1 250 ml

  • 13.21 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ LOREAL SUISSE SA
  • Kód produktu: 5003374
  • EAN 3600522011804

Popis

Šampón Elsève Multivitamines 2-v-1 je jedinečná zmes zložiek, ktoré vyživujú a revitalizujú vaše vlasy. Tento šampón je produkt dva v jednom, ktorý kombinuje výhody šampónu a kondicionéru. Formulovaný s kombináciou základných vitamínov a živín pomáha čistiť a upravovať vaše vlasy, zanecháva ich zdravý a žiarivý vzhľad.

Šampón je obohatený o Pro-vitamín B5, ktorý pomáha zlepšiť kvalitu vlasov. prirodzená schopnosť vlasov zadržiavať vlhkosť a zanecháva ich hebké a hladké. Vzorec tiež obsahuje vitamíny E a C, ktoré sú silnými antioxidantmi, ktoré chránia vlasy pred environmentálnymi stresmi a podporujú zdravý rast. Šampón obsahuje aj prírodné výťažky z harmančeka a citrónu, ktoré spolu pôsobia na upokojenie pokožky hlavy a dodávajú vlasom lesk.

Šampón Elsève Multivitamines 2 v 1 je vhodný pre všetky typy vlasov a je jemný stačí na každodenné použitie. Jeho bohaté a krémové zloženie ľahko pení a jeho povzbudzujúca vôňa zanechá vaše vlasy sviežo a čisto. Či už máte suché, poškodené alebo farbené vlasy, šampón Elsève Multivitamines 2-v-1 zanechá vaše vlasy vyzerať a cítiť sa najlepšie.

Ak teda hľadáte šampón, ktorý bude vyživujú a revitalizujú vaše vlasy od korienkov po končeky, nehľadajte nič iné ako šampón Elsève Multivitamines 2-in-Kúpte si ho ešte dnes a zažite výhody zdravých, žiarivých vlasov!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice