Beeovita
AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubín
AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubín

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubín

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubin

  • 47.42 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.90 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubín

AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubín je výkonný energetický náramok, ktorý je ideálny pre tých, ktorí chcú využiť silu prírodných drahokamov na podporu svojho celkového zdravia a pohody. Tento energetický odznak je vyrobený z vysokokvalitných rubínových drahokamov a bol navrhnutý tak, aby vyrovnával energie vo vašom tele a pomáhal vám dosiahnuť optimálne zdravie a vitalitu.

Jednou z neuveriteľných vecí na tomto energetickom odznaku je, že je navrhnutý na nosenie na zápästí. To znamená, že rubínové drahokamy budú v neustálom kontakte s vašou pokožkou, čo im umožní preniknúť a vyvážiť vaše energetické meridiány. Výsledkom je zlepšenie krvného obehu, zníženie stresu a zvýšenie celkovej pohody.

Odznak Energy je navrhnutý tak, aby sedel na väčšinu veľkostí zápästia, vďaka čomu je pohodlný a ľahko sa nosí. Rubínové drahokamy sú tiež krásne spracované a vytvárajú skutočne jedinečný a elegantný šperk, ktorý budete radi nosiť každý deň.

Ak chcete zlepšiť svoje zdravie a pohodu, AVANTGARDE ENERGETIC Energy Badge Lucky Ray rubín je ideálnou voľbou. Získajte tento energetický odznak ešte dnes a začnite využívať všetky výhody, ktoré ponúka.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice