Beeovita
Bioligo Sirop du Pere Michel acerola Fl 200 ml
Bioligo Sirop du Pere Michel acerola Fl 200 ml

Bioligo Sirop du Pere Michel acerola Fl 200 ml

BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola

  • 48.38 USD

Na sklade
Cat. F
K dispozícii 2 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Sirup
Množstvo v balení. 1

Popis

BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola

BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola je prírodný a vysoko kvalitný doplnok stravy. Vyrába sa s organickým extraktom z aceroly, zmiešaným s agávovým sirupom. Tento produkt je dokonalou kombináciou sladkosti a prírodných vitamínov a môže sa pochváliť vynikajúcimi zdravotnými výhodami.

Organické prísady

BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola sa skladá z organických zložiek, ktoré neobsahujú umelé sladidlá, chemické farbivá a konzervačné látky. Extrakt z aceroly je prírodným a koncentrovaným zdrojom vitamínu C, ktorý sa nachádza v Karibiku. Je oveľa lepší ako syntetické doplnky, pretože prírodný vitamín C sa rýchlejšie vstrebáva v krvnom obehu.

Zdravotné prínosy

Každých 15 ml BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola obsahuje 30 mg prírodného vitamínu C, ktorý prispieva k:

  • Produkcia kolagénu.
  • Ľahko vstrebateľné železo v tele.
  • Ochrana buniek pred oxidačným stresom.
  • Zlepšená imunitná funkcia.
  • Zníženie únavy a vyčerpania.

Jemná, no sladká chuť agávového sirupu, ktorý je v receptúre použitý ako primárne sladidlo, dopĺňa pikantnú chuť extraktu z aceroly, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre dospelých aj deti.

Viacúčelový produkt

BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola sa môže konzumovať tak, ako je, alebo ako prísada do osviežujúcich smoothies, kokteilov alebo ranných cereálií.

BIOLIGO Sirop du Père Michel Acérola je perfektnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú bezpečný a zdravý spôsob, ako splniť svoje požiadavky na vitamín C bez obáv z agresívnych chemikálií. Vezmite si fľašu ešte dnes a zažite množstvo zdravotných výhod!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice