Beeovita
HEIDAK Tinktúra Calendula officinalis Fľaša 500 ml
HEIDAK Tinktúra Calendula officinalis Fľaša 500 ml

HEIDAK Tinktúra Calendula officinalis Fľaša 500 ml

HEIDAK Tinktur Calendula officinalis Fl 500 ml

  • 71.61 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -2.86 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ HEIDAK AG
  • Kód produktu: 4811505
  • EAN 7640153833716
Typ Tinkt

Popis

HEIDAK Tinktúra Calendula Officinalis Fl 500 ml

HEIDAK Tinktúra Nechtík lekársky Fl 500 ml je bylinná tinktúra vyrobená zo suchých a čerstvých kvetov nechtíka lekárskeho, nechtíka lekárskeho. Táto tinktúra je formulovaná pomocou tradičných metód na zabezpečenie maximálnej potencie a účinnosti. Je to prírodný a bezpečný bylinný liek, ktorý možno použiť na pomoc pri viacerých kožných ochoreniach a na posilnenie imunitného systému.

Výhody

Tinktúra HEIDAK Calendula Officinalis Fl 500 ml je už tradične používa sa pre svoje protizápalové, antivírusové a antimikrobiálne vlastnosti. Je známe, že pomáha pri suchej alebo poškodenej pokožke, akné, ekzémoch, psoriáze a iných podráždeniach kože. Zistilo sa, že nechtík podporuje produkciu kolagénu a elastínu, ktoré pomáhajú znižovať výskyt jaziev, vrások a jemných liniek. Pomáha tiež rýchlejšie hojiť rany a bolo preukázané, že má pozitívny vplyv na imunitný systém.

Užívanie

Tinktúra HEIDAK Calendula Officinalis Fl 500 ml je určená len na vnútorné použitie. . Môže sa pridať do vody alebo šťavy a užívať perorálne. Odporúčaná dávka je zvyčajne 20-30 kvapiek 2-3x denne. Pred použitím je dôležité fľaštičku dobre pretrepať.

Zloženie

Tinktúra HEIDAK Calendula Officinalis Fl 500 ml obsahuje 100% čisté a prírodné kvety Calendula officinalis, extrahované v čistom etanole. Neobsahuje žiadne syntetické prísady, konzervačné látky ani farbivá.

Upozornenie

Tento produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy ani pre alergikov na nechtík či iné rastliny. v čeľade Asteraceae. Tí, ktorí užívajú lieky alebo majú zdravotné problémy, by sa mali pred použitím tohto produktu poradiť so svojím poskytovateľom zdravotnej starostlivosti. Je tiež dôležité dodržiavať odporúčané dávkovanie a neprekračovať ho.

HEIDAK Tinktúra Calendula Officinalis Fl 500 ml je prirodzený a holistický prístup k riešeniu viacerých kožných ochorení a podpore celkového zdravia a pohody. Je to nevyhnutný doplnok do prírodnej lekárničky.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice