Beeovita

VEA NAILS olej na nechty ochranný Tb 8 ml

VEA NAILS Nagelöl schützend Tb 8 ml

  • 33.32 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: DERMAVIT SAGL
  • Kód produktu: 4802742
  • EAN 8032638560368

Popis

VEA Nails Nail Oil ochranný Tb 8 ml

VEA Nails Nail Oil ochranný Tb 8 ml je inovatívny a vysoko účinný nechtový olej, ktorý pomáha udržiavať zdravé a krásne nechty. Tento nechtový olej je navrhnutý tak, aby chránil nechty pred vonkajšími faktormi, ako je chladné počasie, chemické produkty a časté umývanie rúk, ktoré môže často spôsobiť suché a lámavé nechty.

VEA Nails Nail Oil ochranný Tb 8 ml je obohatený o vitamín E a A, ktoré sú známe svojimi antioxidačnými a hydratačnými vlastnosťami. Vitamín E pomáha predchádzať poškodeniu nechtov spôsobenému voľnými radikálmi, zatiaľ čo vitamín A podporuje zdravý rast nechtov.

Ľahké a nemastné zloženie VEA Nails Nail Oil protection Tb 8 ml sa ľahko vstrebáva do nechty a zanecháva ich vyživené a zvlhčené. Olej tiež pomáha zlepšovať vzhľad nechtov, vďaka čomu vyzerajú lesklé a zdravé.

VEA Nails Nail Oil protection Tb 8 ml sa veľmi jednoducho nanáša, stačí na každý vmasírovať malé množstvo oleja. necht, pomocou kruhových pohybov. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak budete olejček na nechty používať každý deň.

VEA Nails Nail Oil protection Tb 8 ml sa dodáva v praktickej 8 ml tube, vďaka ktorej sa dá ľahko nosiť v taške. vyživuje a chráni vaše nechty na cestách. Vezmite si do rúk ochranný Tb 8 ml VEA Nails Nail Oil a užívajte si krásne a zdravo vyzerajúce nechty.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice