Beeovita
JATI odstraňovač plesní 500 ml
JATI odstraňovač plesní 500 ml

JATI odstraňovač plesní 500 ml

JATI Schimmelpilzentferner 500 ml

  • 42.51 USD

Vypredané
Cat. Z
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: CHEMIA BRUGG AG
  • Kód produktu: 4694689
  • EAN 4260114181231

Popis

Plesne a plesne JATI 500 ml

Už vás nebaví neustále bojovať s plesňami a plesňami vo vašej domácnosti? Nehľadajte nič iné ako Plesne a plesne JATI 500 ml. Naše účinné zloženie účinne odstraňuje škodlivé huby, plesne a plesne z povrchov vášho domova a zanecháva za sebou čisté a zdravšie životné prostredie pre vás a vašu rodinu.

Náš produkt má jedinečné zloženie, ktoré nielenže odstraňuje existujúce plesne a plesni, ale tiež zabraňuje budúcemu rastu. Je vhodný na použitie na rôzne povrchy, vrátane dlaždíc, škár, dreveného nábytku, cementu a mnohých ďalších. Navyše má príjemnú vôňu, vďaka ktorej je čistenie príjemnejšie.

S plesňou JATI 500 ml získate bezpečné, ekologické a cenovo výhodné riešenie na čistenie. Náš produkt je vyrobený z netoxických a biologicky odbúrateľných zložiek, vďaka čomu je bezpečný pre vás, vašu rodinu a životné prostredie.

Používanie nášho produktu je jednoduché. Jednoducho ho naneste na postihnuté miesta, nechajte pár minút pôsobiť a potom utrite vlhkou handričkou. Budete prekvapení, ako rýchlo náš produkt odstráni aj tie najodolnejšie škvrny od plesní a plesní!

Nedovoľte, aby pleseň zničila vaše obytné priestory. Vyskúšajte plesne a plesne JATI 500 ml ešte dnes a dýchajte ľahšie.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice