Beeovita

Top Ten Anticatarrhale sal compositum PhH 6 x 100 g

Top Ten Anticatarrhale sal compositum PhH 6 x 100 g

  • 63.90 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ HAENSELER AG
  • Kód produktu: 4664180
  • EAN 7612669000395

Popis

Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum Ph H 6 x 100 g

Ak hľadáte úľavu od upchatia a kašľa, Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum Ph H 6 x 100 g je pre vás ideálny produkt. ! Tento produkt je silným a prírodným riešením, ktoré pomáha zmierniť príznaky kataru a kašľa tým, že poskytuje upokojujúci a osviežujúci pocit. Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum obsahuje jedinečnú zmes prírodných zložiek, ktoré spoločne poskytujú rýchlu a účinnú úľavu.

Výhody Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum

  • Zmierňuje preťaženie a kašeľ
  • Upokojuje a osviežuje hrdlo
  • Poskytuje rýchle a efektívne výsledky
  • Prírodné a bezpečné zložky

Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum je vyrobený zo zmesi prírodných zložiek vrátane mentolu, eukalyptu a gáforu. Tieto zložky spolupracujú pri poskytovaní úľavy pri kašli a preťažení tým, že poskytujú prirodzený a osviežujúci pocit. Produkt sa ľahko používa a na rýchlu úľavu sa dá aplikovať priamo na oblasť hrudníka alebo hrdla.

Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum sa dodáva v praktickom 100 g tégliku, takže si ho môžete jednoducho vziať so sebou. ísť. Či už ste doma alebo na cestách, tento produkt môžete použiť na úľavu od príznakov kašľa a preťaženia. Prírodné a bezpečné zložky použité v tomto produkte z neho robia skvelú voľbu pre ľudí všetkých vekových kategórií.

Ako používať Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum

Používanie Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum , jednoducho naneste malé množstvo prípravku na oblasť hrudníka alebo hrdla. Prípravok jemne vmasírujte do pokožky a nechajte vstrebať. Produkt môžete používať tak často, ako potrebujete, aby ste uľavili od svojich príznakov.

Celkovo je Top Ten Anticatarrhale Sal Compositum skvelým riešením pre každého, kto hľadá prirodzenú úľavu od kašľa a symptómov zahlienenia. Vďaka silnej zmesi prírodných zložiek tento produkt určite poskytne rýchlu a účinnú úľavu, keď to najviac potrebujete.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice