Beeovita

STIMOROL Peppermint SP Stick 50 ks

STIMOROL Peppermint SP Stick 50 Stk

  • 119.99 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 30.57 USD / -14%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

STIMOROL Peppermint Stick SP 50 ks

STIMOROL Peppermint Stick SP 50 ks

Zostaňte svieži po celý deň so STIMOROL Peppermint Stick SP 50 ks. Každé balenie obsahuje 50 žuvačiek s príchuťou mäty, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali intenzívny a dlhotrvajúci výbuch sviežosti, čo z nich robí dokonalé riešenie pre svieži dych a povzbudzujúci chuťový vnem.

STIMOROL Peppermint Stick SP je bez cukru a má lákavú kombináciu najchladnejšej mäty piepornej a mentolovej príchute, ktorá mu dodáva jedinečnú chuť a skvelý efekt osviežujúci dych, ktorý vydrží po dlhú dobu. Jeho jedinečné zloženie tiež pomáha bojovať proti zubnému povlaku a zubnému kazu, vďaka čomu je skvelou voľbou pre vašu ústnu hygienu.

STIMOROL Peppermint Stick SP 50 ks je ideálny na cesty, do práce alebo vo chvíľach voľného času. Môžete si ho vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek a je ideálny na osvieženie dychu po jedle, počas stretnutí alebo pred rande.

Malé a prenosné balenie uľahčuje nosenie so sebou, kamkoľvek idete, a formát tyčinky uľahčuje prístup ku každej žuvačke samostatne, čo vám umožňuje vychutnať si jej lahodnú chuť a sviežosť kedykoľvek a kdekoľvek.

Zažite maximálnu sviežosť pri každom žuvaní a objednajte si STIMOROL Peppermint Stick SP 50 ks ešte dnes, aby ste si zaistili, že váš dych bude vždy svieži a vaše chuťové poháriky spokojné.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice