Beeovita
Zabezpečte TwoCal Vanilla 200 ml
Zabezpečte TwoCal Vanilla 200 ml

Zabezpečte TwoCal Vanilla 200 ml

Ensure TwoCal Vanille 200 ml

  • 17.95 USD

Vypredané
Cat. H
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: ABBOTT AG
  • Kód produktu: 4472859
  • ATC-kód V06DB
  • EAN 8710428995667
Typ liq
Gen V06DB01SELN000000002LIQE
Pôvod FOOD

Ingredients:

Popis

Zabezpečte TwoCal Vanilla 200 ml

Ensure TwoCal Vanilla je bohatý a krémový výživný nápoj, ktorý poskytuje základné živiny a energiu tým, ktorí to najviac potrebujú. Tento produkt je určený pre ľudí, ktorí potrebujú vysokokalorickú diétu kvôli chorobe, úrazu alebo operácii a potrebujú pribrať alebo si udržať svoju súčasnú váhu.

Balenie 200 ml Secure TwoCal Vanilla obsahuje 200 ml tohto lahodného nápoja s vysokým obsahom kalórií, bielkovín a ďalších životne dôležitých živín. Každé balenie dodá vášmu telu 400 kcal energie, čo je ideálne pre každého, kto potrebuje skonzumovať extra kalórie na uspokojenie svojich denných potrieb.

Nápoj sa ľahko konzumuje a nevyžaduje žiadnu prípravu, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre ľudí na cestách alebo pre tých, ktorí môžu mať problémy s jedením pevnej stravy. Je vhodný aj pre ľudí, ktorí trpia intoleranciou laktózy, pretože má nízky obsah laktózy.

Nápoj Secure TwoCal Vanilla je tiež obohatený o vitamíny a minerály vrátane železa, vápnika a vitamínu D, ktoré pomáhajú podporovať zdravie kostí, imunitnú funkciu a celkovú pohodu.

Celkovo, Uistite sa, že TwoCal Vanilla je vynikajúci produkt pre každého, kto potrebuje doplniť svoju stravu o ďalšie kalórie, bielkoviny a živiny. Ľahko sa konzumuje, výborne chutí a poskytuje vášmu telu potrebnú podporu, aby ste sa cítili čo najlepšie.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice