Beeovita
HEIDAK SPAGYRIK SPABIONIK kalcium carbonicum naturale 500 ml
HEIDAK SPAGYRIK SPABIONIK kalcium carbonicum naturale 500 ml

HEIDAK SPAGYRIK SPABIONIK kalcium carbonicum naturale 500 ml

HEIDAK SPAGYRIK SPABIONIK calcium carbonicum naturale 500 ml

  • 196.94 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -7.88 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ HEIDAK AG
  • Kód produktu: 4353824
  • EAN 7640153833556

Popis

HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Calcarea naturale 500 ml

HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Calcarea naturale 500 ml je prírodný produkt vyrobený z minerálnej látky vápenatých lastúr, ktoré sú trvalo získavané z lastúr morských mäkkýšov. Tento produkt je vyrábaný spagyrickými procesmi, ktoré zahŕňajú extrakciu všetkých životne dôležitých látok zo suroviny, vrátane cenných stopových prvkov a minerálov, ako aj čistenie a opätovné zloženie týchto látok späť do pôvodnej podoby.

HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Calcarea naturale 500 ml je špeciálne vyvinutý na podporu metabolických procesov v ľudskom tele. Je známe, že je obzvlášť prospešný pre jednotlivcov, ktorí čelia ťažkostiam so vstrebávaním vápnika, čo vedie k rôznym symptómom, ako je osteoporóza, úzkosť, nespavosť a kŕče. Tento produkt je možné použiť aj na podporu organizmu v období fyzickej a psychickej záťaže alebo vyčerpania.

HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Calcarea naturale 500 ml neobsahuje syntetické prísady a je vyrobený unikátnym výrobným procesom, ktorý zaisťuje čistotu a účinnosť tohto produktu. Tento produkt je vhodný pre vegetariánov a je bez lepku a laktózy, čo z neho robí ideálnu voľbu pre ľudí s diétnymi obmedzeniami.

S HEIDAK Spagyrik SPABIONIK Calcarea naturale 500 ml si môžete byť istí, že získate celú škálu výhod, ktoré tento prírodný produkt ponúka. Začleňte tento produkt do svojej každodennej rutiny a zažite výhody zlepšenej absorpcie vápnika a celkového zdravia a pohody.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice