Beeovita

Haas Biochemistry NoXVIII sel sulfidum vápník Tabl D 6 20 g

Haas Biochemie NoXVIII sel sulfidum calcium Tabl D 6 20 g

  • 15.96 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.64 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Tabl
Dávka, mg 6

Popis

Haas Biochemistry NoXVIII sel sulfidum vápenatý tbl D 6 20 g

Haas Biochemistry NoXVIII sel sulfidum vápenatý tbl D 6 20 g je homeopatický liek, ktorý je vytvorený tak, aby pomáhal podporovať normálny metabolizmus vápnika v tele. Tento produkt obsahuje zmes prírodných ingrediencií, ktoré spoločne podporujú zdravšie kosti, znižujú riziko zlomenín, podporujú zdravie svalov a zlepšujú vstrebávanie vápnika.

Kľúčové zložky tohto produktu zahŕňajú sel sulfidum a vápnik, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri zabezpečovaní silných a zdravých kostí. Sel sulfidum je prírodný minerál, ktorý podporuje zdravý rast kostí a napomáha vstrebávaniu vápnika. Na druhej strane vápnik je minerál, ktorý je nevyhnutný pre tvorbu kostí a zubov, funkciu svalov, zrážanie krvi a nervový prenos.

NoXVIII sel sulfidum vápník tbl D 6 20 g je ideálnym riešením pre jednotlivcov, ktorí chcú prirodzený a bezpečný spôsob, ako zlepšiť zdravie svojich kostí. Tento produkt je špeciálne navrhnutý tak, aby sa dal ľahko užívať, jednoducho rozpustiť tablety v ústach a vychutnať si prirodzenú chuť.

Výhody používania Haas Biochemistry NoXVIII sel sulfidum vápník tbl D 6 20 g zahŕňajú:

  • Podporuje normálny metabolizmus vápnika v tele
  • Zlepšuje zdravie kostí a znižuje riziko zlomenín
  • Zlepšuje zdravie a funkciu svalov
  • Podporuje správne vstrebávanie vápnika v tele
  • Bezpečné a prírodné zložky

Celkovo je tento produkt vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá prirodzený a účinný spôsob, ako zlepšiť svoje kosti a celkové zdravie. So svojou jedinečnou zmesou prírodných zložiek je Haas Biochemistry NoXVIII sel sulfidum vápník tbl D 6 20 g špičkovým homeopatickým liekom, ktorý určite prinesie vynikajúce výsledky.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice