Beeovita

Haas Biochemie NoXIV sel bromatum draselný Tabl D 6 20 g

Haas Biochemie NoXIV sel bromatum potassium Tabl D 6 20 g

  • 15.96 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.64 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Tabl
Dávka, mg 6

Popis

Haas Biochemistry NoXIV sel bromatum draselný tbl D 6 20 g

Haas Biochemistry NoXIV sel bromatum draselný tbl D 6 20 g je vysoko kvalitný homeopatický liek, ktorý ponúka výkonné a efektívne riešenie pre jednotlivcov, ktorí majú rôzne zdravotné problémy. Tento produkt obsahuje prírodnú zmes zložiek, ktoré sú starostlivo vybrané v súlade s princípmi biochémie a homeopatie.

Aktívnou zložkou tohto produktu je sel bromatum draselný, čo je životne dôležitý minerál v ľudskom tele, ktorý pomáha regulovať množstvo telesných funkcií. Sel bromatum draselný je známy svojou schopnosťou podporovať zdravie nervového systému, podporovať zdravý imunitný systém a zlepšovať celkovú pohodu.

Haas Biochemistry NoXIV sel bromatum draselný tbl D 6 20 g je bezpečný a jednoduchý na použitie, pretože je dostupný vo forme tabliet, ktoré je možné rozpustiť pod jazykom. Tento produkt je vhodný pre jednotlivcov všetkých vekových kategórií a neobsahuje škodlivé prísady ani chemikálie, čo z neho robí bezpečnú a prirodzenú voľbu pre každého, kto hľadá prirodzené riešenie svojich zdravotných potrieb.

Výhody používania Haas Biochémia NoXIV sel bromatum draselný tbl D 6 20 g obsahuje:

  • Podporuje zdravú funkciu nervového systému
  • Podporuje silu imunitného systému
  • Zlepšuje celkové zdravie a pohodu
  • Bezpečné a jednoduché použitie
  • Prírodné a bez škodlivých chemikálií a prísad

Ak hľadáte prirodzené a efektívne riešenie vašich zdravotných potrieb, Haas Biochemistry NoXIV sel bromatum draselný tbl D 6 20 g je ideálnou voľbou. Objednajte si svoj ešte dnes a vyskúšajte výhody tohto špičkového homeopatického lieku!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice