Beeovita

Haas Biochemistry NoXII sel silicea D 12 100 g

Haas Biochemie NoXII sel silicea D 12 100 g

  • 31.86 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.27 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Popis produktu: Haas Biochemistry noxii sel silicea D 12 100 g

Haas Biochemistry noxii sel silicea D 12 je homeopatický liek, ktorý obsahuje prírodné zložky na podporu celkového zdravia a pohody. Produkt je dostupný v 100 g balení a je ideálny na každodenné použitie. Vyrába ho Haas Biochemistry, popredné meno v oblasti homeopatických liekov.

Haas Biochemistry noxii sel silicea D 12 je kombináciou prírodných látok vrátane sel a silicea. Tieto zložky sú starostlivo vyberané pre ich zdravotné prínosy a sú spracované pomocou moderných techník, aby bola zabezpečená najvyššia čistota a kvalita.

Tento homeopatický liek je navrhnutý tak, aby pomáhal podporovať prirodzené procesy v tele a podporovať optimálne zdravie. Je zvlášť prospešný pre ľudí, ktorí majú oslabený imunitný systém alebo trpia chronickými ochoreniami. Produkt funguje tak, že stimuluje prirodzené liečebné procesy v tele, čo môže pomôcť zmierniť príznaky rôznych zdravotných stavov a podporiť celkovú pohodu.

Haas Biochemistry noxii sel silicea D 12 sa ľahko používa a možno ho užívať perorálne, vďaka čomu je pohodlnou voľbou pre ľudí, ktorí sú stále na cestách. Odporúča sa, aby ste tento výrobok užívali podľa pokynov na obale alebo podľa pokynov svojho lekára. Dávkovanie sa môže líšiť v závislosti od vašich individuálnych potrieb a zdravotného stavu.

Na záver, Haas Biochemistry noxii sel silicea D 12 je prírodný homeopatický liek, ktorý môže pomôcť podporiť celkové zdravie a pohodu. Obsahuje prírodné zložky, ktoré sú starostlivo vyberané pre ich zdravotné prínosy a sú spracované pomocou moderných techník, aby bola zabezpečená najvyššia čistota a kvalita. Ak hľadáte prírodný spôsob podpory svojho zdravia, tento produkt určite stojí za zváženie.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice