Beeovita

Color & Soin Coloration 4M châtain acajou 135 ml

Color & Soin Coloration 4M châtain acajou 135 ml

  • 32.55 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Množstvo v balení. 1

Popis

Color & Soin Coloration 4M châtain acajou 135 ml

Color & Soin Coloration 4M châtain acajou 135 ml je vysoko kvalitná farba na vlasy, ktorá ponúka dlhotrvajúci farebný výsledok. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí chcú dať svojim vlasom nový odtieň châtain acajou, ktorý im dodá prirodzený a žiarivý vzhľad.

Táto farba na vlasy je vyrobená z prírodných ingrediencií vrátane organického avokádového oleja a bambuckého masla. , ktoré vlasy vyživujú a zvýrazňujú ich lesk. Tieto zložky tiež chránia vlasy pred poškodením spôsobeným procesom farbenia.

Color & Soin Coloration 4M châtain acajou 135 ml sa ľahko používa a je dodávaný s jasnými pokynmi, ktoré vás prevedú celým procesom. Zloženie je jemné a nedráždi pokožku hlavy a nezanecháva žiadne zvyšky na vlasoch. Tento produkt je vhodný pre všetky typy vlasov a môžu ho používať muži aj ženy.

S touto farbou na vlasy môžete dosiahnuť krásnu a žiarivú farbu vlasov, ktorá vydrží až 6 týždňov. Či už chcete zakryť šedivé vlasy alebo jednoducho chcete svojim vlasom dodať nový odtieň, Color & Soin Coloration 4M châtain acajou 135 ml je vynikajúcou voľbou.

Objednajte si teraz a pripravte sa na lesk. a žiarivú farbu vlasov, vďaka ktorej sa budete cítiť sebavedomo a krásne!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice