Beeovita
Gillette Blue III jednorazové holiace strojčeky 4 + 2 6 ks
Gillette Blue III jednorazové holiace strojčeky 4 + 2 6 ks

Gillette Blue III jednorazové holiace strojčeky 4 + 2 6 ks

Gillette Blue III Einwegrasier 4+2 6 Stk

  • 15.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Gillette Blue III Einwegrasier 4 + 2 6 ks

Gillette Blue III Einwegrasier 4 + 2 6 ks je dokonalým riešením na holenie pre mužov, ktorí chcú vždy hladké a pohodlné oholenie. Táto súprava obsahuje šesť jednorazových holiacich strojčekov, každý s tromi čepieľkami, ktoré spolupracujú na hladkom oholení bez podráždenia alebo nepohodlia. Holiace strojčeky sú vybavené antifrikčnou vrstvou, ktorá im pomáha hladko kĺzať po pokožke, a lubrikačným pásikom, ktorý zabraňuje vysychaniu čepieľok.

Tieto jednorazové holiace strojčeky sa ľahko používajú a sú ideálne na cestovanie, takže si vždy môžete byť istí, že budete mať ostrý holiaci strojček, keď ho budete potrebovať. Majú ergonomickú rukoväť, ktorá poskytuje pohodlné uchopenie a uľahčuje presné oholenie. Sú tiež ľahké a kompaktné, takže ich môžete ľahko zbaliť do toaletnej tašky alebo tašky do telocvične.

Súprava Gillette Blue III Einwegrasier 4 + 2 6 ks je ideálna pre mužov, ktorí chcú kvalitné oholenie bez problémov s tradičnými žiletkami. So šiestimi holiacimi strojčekmi, ktoré sú súčasťou balenia, vám vystačí na niekoľko týždňov a vďaka dostupnej cene je táto sada skvelou hodnotou. Či už ste doma alebo na cestách, tieto holiace strojčeky vám vždy zabezpečia hladké a čisté oholenie.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice