Beeovita
Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry 4 fľaše 200 ml
Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry 4 fľaše 200 ml

Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry 4 fľaše 200 ml

Fresubin Energy Fibre DRINK Erdbeere 4 Fl 200 ml

  • 40.54 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. F
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 14.67 USD / -20%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora FRESENIUS KABI AG
  • Kód produktu: 3821045
  • ATC-kód V06DB
  • EAN 4086000017091

Ingredients:

Popis

Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry Fl 4 200 ml

Fresubin Energy Fiber DRINK in Strawberry Fl 4 200 ml je vysokokalorický doplnkový nápoj, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytoval dodatočnú výživu jednotlivcom, ktorí nie sú schopní prijímať dostatok základných živín z bežnej stravy. Tento nápoj obsahuje základné vitamíny, minerály a vlákninu, ktoré sú nevyhnutné pre udržanie dobrého zdravia a vyváženej stravy.

Tento doplnkový nápoj je ideálny pre jednotlivcov, ktorí sa zotavujú z choroby, podstupujú lekárske ošetrenie alebo majú ťažkosti s konzumáciou pevnej stravy. Fresubin Energy Fiber DRINK je bohatý na energiu, pričom každá 200 ml fľaša obsahuje 300 kalórií. Obsahuje tiež vysokokvalitné bielkoviny, ktoré sú nevyhnutné na udržanie a opravu telesných tkanív.

Príchuť Strawberry Fl 4 tohto doplnkového nápoja je nielen chutná, ale aj plná živín. Jedna fľaša obsahuje všetku dennú odporúčanú dávku vitamínov vrátane vitamínu C, B6 a B. Je tiež bohatá na esenciálne minerály, ako sú chróm, selén a zinok, ktoré sú nevyhnutné pre udržanie dobrého zdravia.

Obsah vlákniny v nápoji Fresubin Energy Fiber DRINK pomáha podporovať dobré trávenie a vyprázdňovanie, čím znižuje riziko zápchy, ktorá je bežným problémom u jedincov, ktorí nie sú schopní prijímať dostatočné množstvo vlákniny z bežnej stravy. Tento nápoj je tiež bezlepkový a bez laktózy, vďaka čomu je vhodný pre jedincov s diétnymi obmedzeniami alebo alergiami.

Ak hľadáte pohodlný spôsob, ako získať dodatočnú výživu a energiu, ktorú potrebujete, bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, potom je pre vás Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry Fl 4 200 ml ideálny produkt. Dodáva sa v ľahko otvárateľnom balení, vďaka čomu je ideálny pre jednotlivcov, ktorí sú stále na cestách. Objednajte si svoj ešte dnes a zažite množstvo výhod, ktoré poskytuje!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice