Beeovita

PROMEDICAL flísový kôš na vypchávku 5cmx2,7m dop ster

PROMEDICAL Vliespolsterbin 5cmx2.7m dop verp ster

  • 12.04 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. F
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 4.98 USD / -23%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora PROMEDICAL AG
  • Kód produktu: 3706999
  • EAN 7630035515212

Popis

Flísový kôš na vypchávku PROMEDICAL 5 cm x 2,7 m dop verp art je vysokokvalitný materiál na vypchávku lekárskej kvality navrhnutý tak, aby pomáhal tlmiť a chrániť pacientov počas lekárskych procedúr a ošetrení.

Tento polstrovaný kôš je vyrobený z mäkkého, priedušného fleecového materiálu a meria 5 cm na šírku a 2,7 m na dĺžku, čím poskytuje dostatočné pokrytie a podporu pacientom všetkých veľkostí. Výplň je navrhnutá tak, aby bola šetrná k pokožke a neobsahovala škodlivé chemikálie, vďaka čomu je ideálna na použitie v nemocniciach, klinikách a iných zdravotníckych zariadeniach.

Flísový kôš PROMEDICAL sa ľahko aplikuje a dá sa pristrihnúť na veľkosť, aby sa prispôsobila konkrétnym oblastiam tela. Je tiež neuveriteľne všestranný a možno ho použiť na poskytnutie odpruženia a podpory počas širokej škály lekárskych procedúr vrátane operácií, zobrazovacích skenov a ďalších.

Vďaka svojej vysokokvalitnej konštrukcii je tento odpadkový kôš schopný vydržať opakované použitie a možno ho dezinfikovať pre optimálnu hygienu. Je tiež odolný voči vlhkosti, čo pomáha udržiavať pacientov v suchu a pohodlí počas celej liečby.

Ak hľadáte vysokokvalitný, cenovo dostupný výplňový materiál, ktorý je bezpečný, efektívny a ľahko sa používa, flísový kôš na výplň PROMEDICAL 5 cm x 2,7 m dop verp art je vynikajúcou voľbou. Objednajte si svoj ešte dnes a zažite ten rozdiel na vlastnej koži!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice