Beeovita

CLOREXYDERM ŠAMPÓN 0,8% AD US

CLOREXYDERM SHAMPOO 0.8% AD US

  • 32.69 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ UFAMED AG
  • Kód produktu: 3600060
  • EAN

Popis

CLOREXYDERM SHAMPOO 0,8% AD US

Predstavujeme CLOREXYDERM SHAMPOO 0,8% AD US - dokonalé riešenie pre hygienické potreby vášho domáceho maznáčika. Tento šampón je navrhnutý tak, aby udržal srsť vášho domáceho maznáčika čistú, lesklú a zdravú. Obsahuje chlórhexidín, ktorý je vysoko účinným antimikrobiálnym činidlom. Chlórhexidín v tomto šampóne pomáha kontrolovať rast baktérií a plesní, vďaka čomu je ideálny pre domáce zvieratá s kožným ochorením.

Tento šampón je špeciálne vyvinutý pre psov a mačky a má jemné, hypoalergénne zloženie, ktoré vyhralo. nedráždi pokožku vášho domáceho maznáčika. Je ideálny pre domáce zvieratá s citlivou pokožkou alebo pre tých, ktorí sú náchylní na alergie. Neobsahuje žiadne vonné látky ani farbivá, čo znamená, že nezanechá nepríjemný zápach na srsti vášho domáceho maznáčika.

ŠAMPÓN CLOREXYDERM 0,8 % AD US sa dodáva v pohodlnej 8 oz fľaštičke, ktorá uľahčuje použitie. Jednoducho namočte srsť vášho domáceho maznáčika a naneste malé množstvo šampónu na postihnuté miesto. Šampón vpracujte do peny a jemne vmasírujte do pokožky vášho domáceho maznáčika. Dôkladne opláchnite a v prípade potreby zopakujte.

Tento šampón musia mať majitelia domácich zvierat, ktorí chcú svoje domáce zvieratá udržiavať čisté a zdravé. Je ideálny pre domáce zvieratá s kožnými problémami a alergiami a je dostatočne jemný na pravidelné používanie. Vyskúšajte to ešte dnes a uvidíte, aký rozdiel to môže priniesť!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice