Beeovita

SOPIPA SOĽANKA

SOPIPA SOLEPFEIFE

  • 107.87 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: LEAF GMBH
  • Kód produktu: 3462356
  • EAN 5999881111019

Popis

Predstavujeme SOPIPA SOLE WHISTLE – váš dokonalý bezpečnostný spoločník

Bojíte sa o svoju bezpečnosť, keď v noci kráčate alebo beháte sám? Chcete sa cítiť sebaisto a bezpečne pri objavovaní nových chodníkov a turistických chodníkov? SOPIPA SOLE WHISTLE je dokonalým riešením pre vaše obavy o bezpečnosť.

Toto kompaktné, ale výkonné zariadenie je navrhnuté tak, aby sa dalo ľahko pripevniť k vašej topánke alebo odevu, čím sa zabezpečí, že bude vždy dostupné, keď ho potrebujete. Vyznačuje sa hlasným a jasným píšťalkou, ktorú je možné počuť z diaľky, upozorňuje ostatných na vašu prítomnosť a potenciálne odstrašuje prípadných útočníkov alebo voľne žijúce zvieratá.

PÍSKAĽKA SOPIPA SOLE WHISTLE je tiež vybavená vysokým -kvalitné LED svetlo, ktoré poskytuje dodatočnú viditeľnosť pri slabom osvetlení. Či už potrebujete signalizovať o pomoc, alebo jednoducho chcete, aby vás videli okoloidúce autá alebo chodci, toto inovatívne zariadenie vám pomôže.

Okrem praktických bezpečnostných prvkov je píšťalka SOPIPA SOLE WHISTLE tiež štýlová a trvanlivé. Je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolali nástrahám každodenného používania, a jej elegantný a moderný dizajn zaisťuje, že doplní každý outfit.

Tak prečo čakať? Zaobstarajte si SOPIPA SOLE WHISTLE ešte dnes a zažite pokoj mysle, ktorý prichádza s vedomím, že ste vždy pripravení na každú situáciu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice