Beeovita
Gelatin capsules 4 transparent Interdelta Box 1000 pcs
Gelatin capsules 4 transparent Interdelta Box 1000 pcs

Gelatin capsules 4 transparent Interdelta Box 1000 pcs

Gelatine Kapseln 4 transparent Interdelta Box 1000 Stk

  • 54.49 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -2.18 USD / -2%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ INTERDELTA SA
  • Kód produktu: 1000851
  • EAN 3662436022727
Želatínové kapsuly

Popis

Želatínové kapsuly 4 priehľadné Interdelta Box 1000 ks

Predstavujeme naše želatínové kapsuly, ktoré sa dodávajú v balení po 4 priehľadných škatuľkách Interdelta Box, ktoré obsahujú 1000 kusov kapsúl. Tieto kapsuly sú vyrobené z vysoko kvalitnej a čistej želatíny farmaceutickej kvality, ktorá zaisťuje bezpečnosť a účinnosť vašich doplnkov alebo liekov.

Tieto kapsuly majú veľkosť 4 a sú priehľadné, takže je ľahké identifikovať a rozlíšiť obsah. Kapsuly sa ľahko prehĺtajú a nemajú žiadnu chuť ani zápach, čo umožňuje užívateľom ich konzumáciu bez námahy. Tieto kapsuly poskytujú pohodlný a efektívny spôsob skladovania a konzumácie rôznych doplnkov alebo liekov a zaisťujú, že používateľ dostane presnú dávku pri každom príjme.

Želatínové kapsuly majú dlhú trvanlivosť a sú ideálne na skladovanie, dávkovanie a prepravu doplnkov bez obáv z ohrozenia kvality. Balenie Interdelta Box zaisťuje, že kapsuly sú dobre chránené a bez akýchkoľvek vonkajších nečistôt, ktoré by mohli ovplyvniť ich integritu.

Tieto želatínové kapsuly sú ideálne pre jednotlivcov, ktorí si chcú vytvoriť vlastné doplnky alebo lieky, či už na osobné použitie alebo na podnikanie. Vďaka veľkosti a priehľadnosti kapsúl dáva používateľom slobodu prispôsobiť si doplnky podľa svojich preferencií a potrieb označovania.

Tento produkt, ktorý je k dispozícii v balení 4 priehľadných boxov Interdelta Box, obsahujúcich 1000 kusov kapsúl, poskytuje vynikajúcu hodnotu za svoju cenu. Nenechajte si ujsť pohodlie a účinnosť, ktorú tieto želatínové kapsuly poskytujú. Objednajte si teraz a zažite výhody čistých doplnkov alebo liekov farmaceutickej kvality, ktoré máte k dispozícii.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice