Beeovita

CREA PRÁŠOK NA ČISTENIE KOMÍNOV

CREA KAMINREINIGUNGSPULVER

  • 30.78 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ MENEGALLI SA
  • Kód produktu: 2955743
  • EAN 3355660002008

Popis

CREA Prášok na čistenie komínov

Udržiavajte svoj komín čistý a bez nebezpečenstiev pomocou prášku na čistenie komínov CREA. Tento vysokokvalitný produkt je špeciálne vyvinutý na odstraňovanie odolných kreozotových nánosov, sadzí a iných nežiaducich usadenín v komínoch bez toho, aby došlo k poškodeniu interiéru.

Vyrobený z prírodných, netoxických zložiek, CREA Prášok na čistenie komínov je bezpečný na použitie vo všetkých typoch komínov, vrátane dreva, plynu a peliet. Použitie je veľmi jednoduché - stačí nasypať prášok do ohňa a nechať ho horieť. Účinné zloženie si prerazí cestu cez úlomky a nánosy, rozloží ich na popol a iné vedľajšie produkty, ktoré môže kominár ľahko odstrániť.

CREA Prášok na čistenie komínov je vysoko účinný a poskytuje dlhotrvajúce výsledky, čím zaisťuje, že váš komín zostane čistý a bezpečný na používanie počas celého roka. Je tiež šetrný k životnému prostrediu a do ovzdušia neuvoľňuje žiadne škodlivé chemikálie ani výpary.

Objednajte si balenie prášku na čistenie komínov CREA ešte dnes a uistite sa, že váš komín je čistý a bezpečný na používanie. Pravidelným používaním sa môžete vyhnúť nákladným opravám komínov a udržať si doma teplo a útulne po celú zimu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice