Beeovita
Sonnentor Ginger Glucose 100 g
Sonnentor Ginger Glucose 100 g

Sonnentor Ginger Glucose 100 g

Sonnentor Ingwer Traubenzucker 100 g

  • 18.16 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 7.13 USD / -22%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ AROMALIFE AG
  • Kód produktu: 2809131
  • EAN 9004145004672
Množstvo v balení. 1

Popis

Sonnentor Ginger Glucose 100 g

Sonnentor Ginger Glucose je perfektný snack pre tých, ktorí milujú sladkú a korenistú chuť zázvoru. Táto glukóza je vyrobená z prírodného zázvorového extraktu a je to lahodný a zdravý snack, ktorý vášmu telu dodá okamžitú energiu.

Balenie obsahuje 100 g zázvorových glukózových kociek, ktoré sa dajú zjesť ako rýchle občerstvenie, pridané do váš čaj alebo kávu na chutnú spestrenie, alebo sa jednoducho používajú na pridanie chuti do pečiva. Glukózové kocky sa ľahko prenášajú a možno si ich vziať na cesty, vďaka čomu sú ideálne na rušné rána alebo dlhé pracovné dni.

Zázvorová glukóza Sonnentor sa vyrába iba z prírodných ingrediencií, ktoré boli starostlivo spracované. vybrané a spracované tak, aby poskytovali produkt prémiovej kvality. Zázvor použitý v tomto produkte pochádza z trvalo udržateľných fariem a výrobný proces prebieha v kontrolovanom prostredí, čo zabezpečuje najvyššiu úroveň hygieny a čistoty.

Táto zázvorová glukóza neobsahuje umelé príchute a farbivá a konzervačné látky, vďaka čomu je zdravým občerstvením pre všetky vekové skupiny. Je tiež vhodný pre vegánov a neobsahuje lepok, takže je vhodný pre ľudí so špecifickými stravovacími požiadavkami.

Či už hľadáte možnosť zdravého občerstvenia, rýchle doplnenie energie alebo chutný doplnok do čaju alebo káva, Sonnentor Ginger Glucose je pre vás ideálnou voľbou. Objednajte si teda ten svoj a začnite si užívať sladkú a korenistú chuť prírodného zázvoru!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice