Beeovita

COMILPEDOL PRÁŠOK NA NOHY

COMILPEDOL FUSSPUDER

  • 28.84 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 11.32 USD / -22%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

COMILPEDOL POWDER NA NOHY

Predstavujeme dokonalé riešenie pre všetky vaše problémy s nohami – Comilpedol Foot Powder. Tento púder na nohy je špeciálne vyvinutý tak, aby poskytoval okamžitú úľavu od zápachu nôh, nadmerného potenia a iných problémov súvisiacich s nohami. Ak ste bojovali so suchými, svrbiacimi alebo spotenými nohami, toto je produkt, ktorý potrebujete.

Comilpedol Foot Powder obsahuje jedinečnú zmes prírodných ingrediencií, ktoré spolupracujú na upokojení vašich nôh a udržia ich svieže po celý deň. Púder je obohatený o kyselinu salicylovú, ktorá jemne odstraňuje odumreté kožné bunky, uvoľňuje póry a zabraňuje hromadeniu baktérií, ktoré spôsobujú zápach nôh. Prášok tiež obsahuje esenciálne oleje, ako je čajovníkový olej a eukalyptový olej, ktoré majú protiplesňové a antibakteriálne vlastnosti a pomáhajú eliminovať atletickú nohu, lišaj a iné bežné infekcie nôh.

Jednou z najlepších vecí na Comilpedol Foot Powder je to, že je neuveriteľne všestranný. Nielenže pomáha zmierniť zápach nôh a pot, ale má aj chladivý účinok, ktorý pomáha upokojiť a osviežiť unavené, boľavé nohy. Jednoducho naneste púder na nohy a vychutnajte si chladivý pocit. Je ideálny na použitie po dlhom dni v práci, tréningu alebo akejkoľvek inej aktivite, ktorá spôsobuje, že vaše nohy budú boľavé alebo unavené.

Najlepšia časť? Comilpedol Foot Powder sa ľahko používa. Púder jednoducho natrepte na nohy, rovnomerne rozotrite a vmasírujte. Púder je ľahký a rýchlo sa vstrebáva, takže sa nemusíte báť, že na ponožkách alebo topánkach zanechá nejaké zvyšky alebo škvrny. Navyše sa dodáva v pohodlnej fľaštičke s otočným uzáverom, ktorý uľahčuje aplikáciu na cestách.

Nedovoľte, aby vás zdržiaval zápach nôh, nadmerné potenie alebo iné problémy s nohami. Vyskúšajte Comilpedol Foot Powder ešte dnes a zažite ten rozdiel na vlastnej koži!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice