Beeovita

PURAROME EAU D PERF ZELENÝ LIST

PURAROME EAU D PARF GREEN LEAF

  • 77.47 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: BOERLIND GMBH
  • Kód produktu: 2707726
  • EAN 728315007070

Popis

PURAROME EAU D PERF ZELENÝ LIST

PURAROME EAU D PERF GREEN LEAF je dokonalá zmes sviežosti a kvetinových tónov. Tento parfum je inšpirovaný prírodou s esenciou živej zelene, ktorá prebudí vaše zmysly. Je to vznešená vôňa, ktorá vás privedie bližšie k prírode a zanechá vo vás pocit sviežosti po celý deň.

Parfém sa skladá z vrchných tónov zelených listov a bergamotu, ktoré navodzujú pocit sviežosti a pokoja. Má tiež srdce s kvetinovými tónmi, ako je ľalia a ruža, ktoré dodávajú vôni nádych ženskosti. Základné tóny tohto parfumu tvoria pižmo a santalové drevo, ktoré mu dodávajú hlbokú, drevitú arómu, ktorá pretrváva na pokožke.

Flakón PURAROME EAU D PERF GREEN LEAF vyniká elegantným dizajnom a zeleným nádychom, ktorý odzrkadľuje osviežujúcu podstatu vône. Dodáva sa s rozprašovacou dýzou pre jednoduchú aplikáciu a má kapacitu 50 ml, vďaka čomu má ideálnu veľkosť na každodenné použitie.

Či už hľadáte typickú vôňu, alebo len chcete do svojej kolekcie vôní pridať nádych prírody, PURAROME EAU D PERF GREEN LEAF musíte mať. Je ideálny na každú príležitosť a zanechá vo vás pocit energizácie, revitalizácie a spojenia s prírodou.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice