Beeovita

Sana Podložka do pôrodnice L sterilizovaná 24 x 10 ks

Sana Wochenbettbinde L sterilisiert 24 x 10 Stk

  • 289.12 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ IVF HARTMANN AG
  • Kód produktu: 2684793
  • EAN 7611600963898

Popis

Sana Popôrodné vložky L sterilizované 24 x 10 kusov

Keď žena podstúpi pôrod, je to fyzicky a emocionálne náročný proces. Preto je nevyhnutné mať správne prípravky, ktoré sa o ňu v popôrodnom období postarajú. Sana Popôrodné vložky L Sterilized sú nevyhnutný produkt, ktorý pomáha čerstvým mamičkám po pôrode sa o seba postarať.

Toto balenie obsahuje 24 x 10 kusov sterilizovaných popôrodných vložiek veľkosti L, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov. ktoré sú ultra jemné a jemné k pokožke. Tieto vložky sú navrhnuté tak, aby poskytovali čerstvým mamičkám maximálne pohodlie a ochranu počas popôrodnej rekonvalescencie.

Vložky Sana Postpartum L Sterilized sú vyrobené s vrchnou vrstvou podobnou bavlne, ktorá rýchlo absorbuje akúkoľvek prebytočnú tekutinu, a priedušná spodná vrstva účinne zabraňuje akémukoľvek úniku. Okrem toho majú vložky antibakteriálne vlastnosti, ktoré zabraňujú infekcii a sú sterilizované pre maximálnu hygienu.

Vložky Sana Postpartum L Sterilized sa dôrazne odporúčajú pre čerstvé matky, pretože vložky sú neuveriteľne savé a pohodlné, čo ženám umožňuje sústrediť sa na starostlivosť o novorodenca. Šetrí to aj čas a námahu, pretože vložky môžete po použití zlikvidovať.

Nerobte kompromisy vo svojej popôrodnej starostlivosti; objednajte si Sana Popôrodné vložky L Sterilized 24 x 10 kusov ešte dnes a urobte prvý krok k rýchlemu a pohodlnému zotaveniu po pôrode.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice