Beeovita

Visconti Acqua di Selva Lot voda po holení 100 ml

Visconti Acqua di Selva Lot After shave 100 ml

  • 42.17 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Lot

Popis

Visconti Acqua di Selva Lot voda po holení 100 ml

Voňa po holení Visconti Acqua di Selva Lot je svieža a povzbudzujúca vôňa, po ktorej budete voňať celý deň. Táto voda po holení obsahuje prírodné zložky, ktoré upokoja a vyživia vašu pokožku a zanechajú ju hladkú a sviežu. Vôňa je zmesou korenistých, drevitých a zemitých tónov, ktoré vytvárajú mužnú, sofistikovanú vôňu.

Vesconti Acqua di Selva Lot voda po holení sa dodáva v 100 ml fľaštičke, ktorá je navrhnutá tak, aby sa ľahko používala, takže je ideálna pre začiatočníkov aj skúsených používateľov vody po holení. Má rozprašovač, ktorý uľahčuje nanášanie na tvár a krk, a kompaktná veľkosť je ideálna na zbalenie do tašky do posilňovne alebo batožiny, keď cestujete.

Vesconti Acqua di Selva Lot voda po holení je vhodná pre všetky typy pleti a je obzvlášť prospešná pre suchú alebo citlivú pleť. Prírodné zložky v tejto vode po holení pomáhajú hydratovať a chrániť pokožku pred poškodením a dodávajú vám zdravý a mladistvý vzhľad.

Celkovo je voda po holení Visconti Acqua di Selva Lot vysoko kvalitný produkt, ktorý je ideálny pre tých, ktorí chcú krásne voňať a zároveň sa starať o svoju pokožku. Či už ju používate po holení alebo ako každodennú vôňu, táto voda po holení vo vás zanechá úžasný pocit a vôňu.

  • 100 ml fľaša
  • Svieža a povzbudzujúca vôňa
  • Prírodné zložky na upokojenie a výživu pokožky
  • Vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú alebo citlivú pleť

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice