Beeovita
CHANDOR LEK NA VLASY Aerosol Fixation Forte 250 ml
CHANDOR LEK NA VLASY Aerosol Fixation Forte 250 ml

CHANDOR LEK NA VLASY Aerosol Fixation Forte 250 ml

CHANDOR HAIRSPRAY Aerosol Fixation Forte 250 ml

  • 17.48 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 6.63 USD / -21%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Chandor HAIRSPRAY Aerosol Fixation Forte 250 ml

Pripravte sa na dokonalú fixáciu, ktorá udrží váš účes na mieste po celý deň s Chandor HAIRSPRAY Aerosol Fixation Forte 250 ml. Tento lak na vlasy je špeciálne vyvinutý tak, aby poskytoval pevnosť bez toho, aby vaše vlasy zaťažoval alebo ich chrumkal.

Jedinečné aerosólové zloženie zaisťuje rovnomerné rozloženie, čo znamená, že doma môžete dosiahnuť fixáciu ako v salóne. Chandor HAIRSPRAY Aerosol Fixation Forte 250 ml je ideálny pre up-do, rozstrapatené plážové vlny a všetko medzi tým. Rozlúčte sa s poletovaním a krepovatením s týmto lakom na vlasy, ktorý udrží vaše vlasy pod kontrolou za každého počasia.

Formulácia Forte je ideálna pre tých, ktorí majú husté a hrubšie typy vlasov, pretože poskytuje silnú fixáciu. ktorá vydrží celý deň. Tento lak na vlasy je tiež ideálny pre špeciálne príležitosti, pretože udrží vaše vlasy báječné od začiatku dňa až do konca.

Chandor HAIRSPRAY Aerosol Fixation Forte 250 ml sa ľahko používa. Jednoducho zatraste plechovkou a podržte ju asi 10-12 palcov od vlasov, aby ste nastriekali. Pre jemnejšiu fixáciu nastriekajte produkt zľahka a pre pevnejšie uchytenie nastriekajte produkt štedrejšie.

Tento lak na vlasy neobsahuje parabény a sulfáty, čo znamená, že ho môžete použiť bez obáv z poškodenia vlasov. . Má tiež príjemnú vôňu, vďaka ktorej budú vaše vlasy voňať sviežo a čisto.

Nenechajte vlasy po niekoľkých hodinách spadnúť. Vyberte si Chandor HAIRSPRAY Aerosol Fixation Forte 250 ml pre dokonalú fixáciu a udržujte vlasy báječné po celý deň.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice