Beeovita
Scandishake Mix Plv Chocolat 6 x 85 g
Scandishake Mix Plv Chocolat 6 x 85 g

Scandishake Mix Plv Chocolat 6 x 85 g

Scandishake Mix Plv Chocolat 6 x 85 g

  • 87.02 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. F
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 28.22 USD / -18%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora NUTRICIA SA
  • Kód produktu: 2394888
  • ATC-kód V06DB
  • EAN 5016533633504

Popis

Scandishake Mix PLV Chocolat 6 x 85 g

Hľadáte jednoduchý a chutný spôsob, ako pridať ďalšie kalórie do svojho jedálnička? Pomôcť vám v tom môže Scandishake Mix PLV Chocolat 6 x 85 g. Tento vysokokalorický doplnok je prášková zmes, ktorú môžete pridať do mlieka alebo iných nápojov, aby ste vytvorili chutný koktail bohatý na živiny.

Každé balenie obsahuje šesť 85 g vrecúšok Scandishake Mix PLV Chocolat, čo stačí na šesť porcií. Mix obsahuje 600 kalórií na porciu, čo z neho robí skvelú voľbu pre jednotlivcov, ktorí potrebujú pribrať na váhe alebo majú problémy s konzumáciou dostatočného množstva kalórií z rôznych dôvodov, vrátane zdravotných problémov alebo telesného postihnutia.

Scandishake Mix PLV Chocolat sa ľahko používa – jednoducho zmiešajte jedno vrecúško prášku s 200 ml plnotučného mlieka alebo akéhokoľvek iného nápoja podľa vlastného výberu (džús, smoothies atď.). Môžete ho piť tak, ako je, alebo s pridaním ďalších prísad, ako je ovocie alebo orechy, aby ste si vytvorili vlastný koktail.

Produkt má bohatú čokoládovú príchuť, ktorú milujú dospelí aj deti. Kvalitné suroviny sú navyše bezlepkové, vďaka čomu je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou lepku. Okrem toho produkt obsahuje pridané vitamíny a minerály, ktoré vaše telo potrebuje, ako je vitamín D, vápnik a železo.

Súhrnne, Scandishake Mix PLV Chocolat je lahodný a pohodlný doplnok, ktorý vám môže pomôcť zvýšiť príjem kalórií a zároveň poskytnúť vášmu telu základné živiny. Či už potrebujete pribrať alebo si chcete udržať zdravú telesnú hmotnosť, tento produkt môže byť užitočným doplnkom vášho jedálnička.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice