Beeovita

BURGERSTEIN Vitamin C tablets 1000 mg

Burgerstein Vitamin C Tabl 1000 mg 100 Stk

  • 70.49 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: EBI-PHARM AG
  • Kód produktu: 2238579
  • EAN 9900000124359
Typ Tabl
Dávka, mg 1000

Ingredients:

Burgerstein Doplnok stravy

Popis

BURGERSTEIN Vitamín C tablety 1000 mg

BURGERSTEIN Vitamín C tablety 1000 mg je doplnok stravy, ktorý dodáva telu nevyhnutný vitamín C potrebný na udržanie zdravého imunitného systému, ochranu pred oxidačným stresom a zníženie rizika chronických ochorení.

Každá tableta obsahuje 1000 mg vitamínu C vo forme kyseliny askorbovej, čo je forma vitamínu C, ktorú telo ľahko vstrebáva. Táto vysoká dávka zaisťuje, že telo dostane dostatočné množstvo vitamínu C, ktorý je nevyhnutný pre správne fungovanie organizmu.

Vitamín C je dôležitý antioxidant, ktorý neutralizuje voľné radikály a chráni bunky pred oxidačným poškodením. Podporuje tiež tvorbu kolagénu, ktorý je nevyhnutný pre zdravie a údržbu pokožky, kostí a ciev.

Tabletky BURGERSTEIN Vitamín C sú vhodné pre jedincov s nedostatkom vitamínu C, vegetariánov a vegánov. Neobsahujú ani umelé farbivá, príchute, konzervačné látky a lepok, vďaka čomu sú ideálne pre ľudí s rôznymi stravovacími potrebami a preferenciami.

Tablety sa ľahko prehĺtajú a odporúčané dávkovanie je jedna tableta denne. Dodávajú sa v pohodlnej fľaši, ktorá obsahuje 100 tabliet, ktoré poskytujú trojmesačnú zásobu základného vitamínu C.

Investujte do 1000 mg tabliet vitamínu C BURGERSTEIN už dnes a užívajte si množstvo zdravotných výhod, ktoré tento doplnok stravy poskytuje.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice