Beeovita
Applica i.v.100 kanyla fix 8x6cm s podložkou 50 ks
Applica i.v.100 kanyla fix 8x6cm s podložkou 50 ks

Applica i.v.100 kanyla fix 8x6cm s podložkou 50 ks

Applica i.v.100 Kanülenfix 8x6cm mit Polster 50 Stk

  • 30.19 USD

Na sklade
Cat. G
K dispozícii 13 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Applica i.v.100 Kanülenfix 8x6cm s podložkou 50 ks

Applica i.v.100 Kanülenfix 8x6cm s podložkou 50 ks je spoľahlivý medicínsky produkt určený na zaistenie ihiel pri IV aplikácii s mäkkou podložkou pre pohodlie pacienta. Tieto Kanülenfixy sú vyrobené z hypoalergénneho lepidla a priedušného netkaného podkladu, vďaka čomu sú pohodlné pre pacienta a ľahko sa nanášajú a odstraňujú. Sú všestranné a možno ich použiť na rôzne typy IV aplikácií vrátane krvných transfúzií, liekov a podávania tekutín.

Applica i.v.100 Kanülenfix 8x6cm s podložkou 50 ks sa dodáva v balení po 50 ks, čo zaisťuje pohodlné používanie pre lekárov a inštitúcie. Vankúšiky majú vysokú absorpčnú kapacitu, zabraňujú akémukoľvek presakovaniu a zaisťujú úhľadnú a pohodlnú aplikáciu. Kanülenfixes sa dajú ľahko aplikovať a odstrániť bez toho, aby spôsobovali nepohodlie, a nezanechávajú žiadne zvyšky ani lepiace stopy na koži pacienta.

Pri veľkosti 8x6cm Applica i.v.100 Kanülenfix s podložkou zaisťuje maximálnu stabilizáciu ihly, čím sa znižuje riziko pohybu ihly a náhodného uvoľnenia ihly počas činností, ako sú pohyby pacienta, procedúry alebo návštevy toalety. Priľnú takmer ku všetkým typom pokožky a neobsahujú latex, vďaka čomu sú bezpečné pre všetkých pacientov, ktorí vyžadujú IV terapiu. Ak hľadáte spoľahlivé, pohodlné a všestranné riešenie pre IV aplikáciu, Applica i.v.100 Kanülenfix s podložkou je ideálnou voľbou.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice