Beeovita
APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf
APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf

APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf

APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf

  • 24.85 USD

På lager
Cat. I
Tilgjengelige 9 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Muskel smertestillende krem Lindring av leddsmerter Anti-inflammatorisk krem Naturlig hudpleie

Beskrivelse

APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf

APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf er en beroligende og forfriskende krem ​​som kombinerer kraften til naturlige ingredienser for å løse en rekke hud- og muskelproblemer.

Denne spesielle formelen inneholder hampolie, som er kjent for sine betennelsesdempende og smertestillende egenskaper. Dette gjør kremen spesielt effektiv for å redusere muskelsmerter, betennelser og sårhet. Den inneholder også en blanding av naturlige ekstrakter som arnica, rosmarin og kamille, som har en beroligende effekt på huden, reduserer irritasjon og kløe.

Kremen er lett å påføre og absorberes raskt, og etterlater ingen fete eller klissete rester. Den kan brukes på alle deler av kroppen, og anbefales spesielt for personer som lider av leddsmerter, leddgikt og muskulært ubehag. Den er også egnet for idrettsutøvere som ønsker å redusere restitusjonstiden og forbedre ytelsen.

APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf er fri for parabener, silikoner eller kunstige farger, noe som gjør det til et trygt og naturlig valg for alle som ønsker å ta vare på huden og musklene sine.

Ikke la muskelsmerter og betennelser påvirke hverdagen din. Prøv APOTHEKERS ORIG Pferdesalbe Hanf i dag og opplev fordelene med denne kraftige og naturlige kremen.

Vurderinger (0)

Nylig sett

online konsultasjon

Gratis konsultasjon med en erfaren spesialist

Beskriv symptomene eller det riktige produktet - vi hjelper deg med å velge dosering eller analog, legge inn en bestilling med hjemlevering eller bare konsultere.
Vi er 14 spesialister og 0 roboter. Vi vil alltid være i kontakt med deg og vil kunne kommunisere når som helst.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice