Beeovita
Desiliox Händedesinfeksjonsmittel Gel Fl 50 ml
Desiliox Händedesinfeksjonsmittel Gel Fl 50 ml

Desiliox Händedesinfeksjonsmittel Gel Fl 50 ml

DESILIOX Händedesinfektionsmittel Gel

  • 14.20 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør AXAPHARM AG
  • Varenummer: 7808482
  • EAN 7649996479228
Beløp i en pakke. 1
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃
Hånddesinfeksjon Gel Bakteriebeskyttelse

Beskrivelse

Desiliox Händedesinfeksjonsmittel Gel Fl 50 ml

Produktbeskrivelse

Desiliox Händedesinfeksjonsmittel Gel Fl 50 ml er en hånddesinfeksjonsgel av høy kvalitet som gir effektiv beskyttelse mot bakterier, bakterier og virus. Den er spesielt formulert for å drepe skadelige mikroorganismer ved å bryte ned celleveggene deres og forhindre vekst. Gelen er enkel å påføre, hurtigvirkende og etterlater ingen rester på hendene.

Funksjoner

  • 99,9 % bakterie- og virusbeskyttelse
  • Alkoholbasert formel
  • Rasktvirkende og effektiv
  • Ingen klebrige rester
  • Praktisk størrelse for bruk på farten

Fordeler

Desiliox Händedesinfektionsmittel Gel Fl 50 ml gir en praktisk måte å desinfisere hendene og holde seg beskyttet mot infeksjoner på farten. Den alkoholbaserte formelen sikrer at selv de vanskelige å drepe virus og bakterier effektivt elimineres. Den hurtigvirkende formelen dreper bakterier raskt, så du trenger ikke vente lenge på at den skal virke. Dessuten etterlater den ingen klebrige rester på hendene eller tørker dem ut, noe som gjør den til et komfortabelt og brukervennlig alternativ for hyppig bruk.

Bruk

For å bruke Desiliox Händedesinfektionsmittel Gel Fl 50 ml, påfør en liten mengde på hendene og gni dem sammen til gelen er fullstendig absorbert. Det er best å bruke gelen etter at du har vært i kontakt med overflater eller personer som kan ha vært utsatt for bakterier eller virus. Denne hånddesinfeksjonen i kompakt størrelse er perfekt for å ha med i vesken eller lommen for beskyttelse mens du er på farten.

Sammendrag

Desiliox Händedesinfektionsmittel Gel Fl 50 ml er et must for alle som ønsker å holde seg beskyttet mot bakterier, bakterier og virus mens de er på farten. Dens hurtigvirkende og effektive formel gir fullstendig desinfisering, og etterlater deg med rene og sunne hender. Den praktiske emballasjen gjør den lett å bære hvor som helst, noe som gjør den til et ideelt valg for reise, jobb eller daglig bruk. Bestill din Desiliox Händedesinfektionsmittel Gel Fl 50 ml i dag og opplev det beste innen håndhygiene.

Vurderinger (0)

online konsultasjon

Gratis konsultasjon med en erfaren spesialist

Beskriv symptomene eller det riktige produktet - vi hjelper deg med å velge dosering eller analog, legge inn en bestilling med hjemlevering eller bare konsultere.
Vi er 14 spesialister og 0 roboter. Vi vil alltid være i kontakt med deg og vil kunne kommunisere når som helst.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice