Beeovita
URIAGE Bariéderm Cica-oil Fl 100 ml
URIAGE Bariéderm Cica-oil Fl 100 ml

URIAGE Bariéderm Cica-oil Fl 100 ml

URIAGE Bariéderm Cica-öl Fl 100 ml

  • 32.10 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 10.22 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør VERFORA AG
  • Varenummer: 7773305
  • EAN 3661434011955
Type Öl

Beskrivelse

URIAGE Bariéderm Cica-oljeflaske 100 ml

URIAGE Bariéderm Cica-oljeflaske 100 ml er et hudpleieprodukt av høy kvalitet designet for å beskytte og helbrede skadet hud. Spesielt formulert med Uriage Thermal Water og en blanding av nærende oljer, gir denne cica-oljen lindring for irritert, sensitiv og tørr hud.

Med sin ikke-fettete og ikke-klebrige tekstur, absorberes cica-oljen lett inn i huden, og etterlater en behagelig og jevn tekstur. Den bidrar til å lindre og berolige rødhet og kløe, samtidig som den fremmer hudens naturlige helbredelsesprosess.

Produktet er egnet for bruk på alle deler av kroppen, inkludert ansiktet, og kan påføres arr, strekkmerker og andre ufullkommenheter. Den er også perfekt for bruk etter medisinske eller dermatologiske prosedyrer, for å berolige og beskytte huden.

URIAGE Bariéderm Cica-oljeflasken 100 ml er fri for parabener, dufter og konserveringsmidler, noe som gjør den ideell for de med sensitiv hud. Den er også hypoallergen, ikke-komedogen og dermatologisk testet, noe som sikrer at den er trygg og effektiv for alle hudtyper.

Opplev de helbredende og beskyttende fordelene med URIAGE Bariéderm Cica-oljeflaske 100 ml og kjenn forskjellen på huden din i dag.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice