Beeovita
URIAGE Bariéderm Cica-gel Tb 200 ml
URIAGE Bariéderm Cica-gel Tb 200 ml

URIAGE Bariéderm Cica-gel Tb 200 ml

URIAGE Bariéderm Cica-Gel Tb 200 ml

  • 25.74 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør VERFORA AG
  • Varenummer: 7773303
  • EAN 3661434005466
Type Gel

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: URIAGE Bariéderm Cica-gel Tb 200 ml

URIAGE Bariéderm Cica-gel Tb 200 ml er en høykonsentrert gel som lindrer sår, irritasjoner og rødhet samtidig som den fremmer rask og sunn hudheling. Dette produktet er perfekt for personer med skadet eller altfor sensitiv hud, så vel som de som er i ferd med å komme seg etter hudbehandlinger som laser eller peeling.

Nøkkelingrediensen i URIAGE Bariéderm Cica-gel Tb 200 ml er Uriage Termisk vann, som er rikt på mineraler og sporstoffer som nærer, balanserer og beskytter huden. Denne gelen inneholder også kobber-sink, som har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som desinfiserer og beroliger huden, forhindrer infeksjoner og ytterligere irritasjoner.

Denne Cica-gel Tb 200 ml er formulert for å gi et beskyttende lag som forsegler og beskytter huden mot ytre aggresjoner, som forurensning, UV-stråler og friksjon. Dette beskyttende laget bidrar til å redusere risikoen for arrdannelse og fremskynder restitusjonsprosessen, og gir synlige resultater på så lite som 48 timer.

Dette produktet er hypoallergent, parfymefritt og ikke-komedogent, noe som gjør det egnet for alle hudtyper, også de med sensitiv eller akne-utsatt hud. Den er enkel å påføre, ikke klebrig og ikke fettete, og etterlater ingen rester eller flekker.

Hvis du leter etter en pålitelig og effektiv løsning for å beskytte og helbrede den skadede huden din, URIAGE Bariéderm Cica- gel Tb 200 ml er produktet for deg. Kjøp den nå og opplev fordelene med en sunnere, vakrere og spenstig hud.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice