Beeovita

Aromalife Handwash Fl 500 ml

Aromalife Handwäsche Fl 500 ml

  • 44.07 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør AROMALIFE AG
  • Varenummer: 7773119
  • EAN 7640146869920

Beskrivelse

Aromalife håndvaskeflaske 500 ml

Vi introduserer Aromalife Handwash Bottle 500 ml, det perfekte tillegget til din daglige håndhygienerutine. Denne håndvaskeflasken er designet for å gi effektiv rensing og beskyttelse mot bakterier og bakterier, samtidig som den holder hendene myke og fuktige.

Laget med naturlige ingredienser, er denne håndvasken skånsom mot huden og forårsaker ingen irritasjon eller tørrhet. Den er beriket med godheten til essensielle oljer, som lavendel, tea tree og peppermynte, som ikke bare renser hendene, men også etterlater en forfriskende aroma.

Aromalife Handwash Bottle 500 ml har en elegant og stilig design som vil forbedre utseendet til ethvert bad eller kjøkken. Dens brukervennlige pumpemekanisme lar deg dispensere den perfekte mengden håndvask uten sløsing.

Denne håndvaskeflasken er også miljøvennlig, siden den er laget av resirkulerbare materialer som kan gjenbrukes eller kastes på en ansvarlig måte. Det er et ideelt valg for de som bryr seg om miljøet og ønsker å ha en positiv innvirkning på planeten.

Samlet sett er Aromalife håndvaskeflaske 500 ml et must for alle som ønsker å opprettholde rene og sunne hender samtidig som de nyter fordelene med naturlige ingredienser og miljøvennlighet.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice