Beeovita

Lohmann & Rauscher OP mask with ear loops 50 pcs

Lohmann & Rauscher OP Maske mit Ohrschlaufen 50 Stk

  • 120.57 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -4.82 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Lohmann & Rauscher OP-maske med øreløkker 50 stykker

Beskytt deg selv og andre individer mot spredning av smittsomme sykdommer og virus med Lohmann & Rauscher OP-maske med øreløkker. Disse medisinske ansiktsmaskene er designet for å gi effektiv beskyttelse mot luftbårne partikler, og er laget med materialer av høy kvalitet for å garantere optimal komfort og pusteevne.

Hver pakke inneholder 50 stykker engangsmasker som er hygienisk forseglet for å sikre renslighet og sikkerhet. Øreløkkedesignet gir en sikker passform og enkel påføring, noe som gjør disse maskene til en ideell løsning for både medisinske fagfolk og allmennheten.

Lohmann & Rauscher OP-masken med øreløkker er konstruert med tre lag med ikke-vevd materiale som filtrerer ut bakterier, virus og andre skadelige partikler. Engangsdesignen til maskene gir enkel avhending etter bruk, og bidrar til å forhindre krysskontaminering og redusere risikoen for infeksjon.

Disse maskene er testet og sertifisert for å oppfylle alle relevante kvalitetsstandarder, noe som gjør dem til et pålitelig og effektivt valg for alle som søker pålitelig beskyttelse mot COVID-19 og andre smittsomme sykdommer. Enten du er helsearbeider, bedriftseier eller en bekymret person, kan du stole på at Lohmann & Rauscher OP-maske med øreløkker gir beskyttelsen du trenger for å være trygg i alle miljøer.

Bestill din Lohmann & Rauscher OP-maske med ørebøyler i dag og nyt fred i sinnet vel vitende om at du gjør din del for å beskytte deg selv og menneskene rundt deg!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice