Beeovita

Hidrofugal anti-perspirant protection Eros Double Spr 150 ml

HIDROFUGAL Anti-Transpirant Doppel Schutz Aeros Spr 150 ml

  • 14.24 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.57 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør BEIERSDORF AG
  • Varenummer: 7772061
  • EAN 4005900734730
Type Aeros

Beskrivelse

Hydrofugal antiperspirantbeskyttelse Eros Double Spr 150 ml

Den Hydrofugale antiperspirantbeskyttelsen Eros Double Spr er et høykvalitetsprodukt som gir effektiv 48-timers beskyttelse mot ubehagelig svette og kroppslukt. Denne kraftige anti-perspirantsprayen inneholder en unik formulering som bidrar til å minimere veksten av bakterier som er ansvarlige for å forårsake kroppslukt.

Med en mild og frisk duft er Hydrofugal anti-perspirantbeskyttelse Eros Double Spr egnet for både menn og kvinner. Dette produktet er perfekt for de som leter etter en pålitelig, langvarig anti-perspirant som vil holde dem trygge og friske hele dagen.

Den hydrofugale anti-perspirantbeskyttelsen Eros Double Spr er også formulert for å minimere forekomsten av skjemmende svetteflekker, noe som gjør det til et ideelt alternativ for alle som ønsker å opprettholde et rent og polert utseende til enhver tid. Dette produktet er enkelt å bruke, og den kompakte størrelsen på sprayen gjør den praktisk å bære rundt i vesken eller lommen.

Med 150 ml gir denne anti-perspirantsprayen langvarig beskyttelse mot svette og lukt, uansett hvor aktiv livsstilen din måtte være. Hydrofugal anti-perspirantbeskyttelsen Eros Double Spr er et pålitelig produkt som anbefales av hudleger og passer for alle hudtyper.

Med sin effektive 48-timers beskyttelse, milde duft og praktiske størrelse, er Hydrofugal anti-perspirant beskyttelse Eros Double Spr 150 ml er det perfekte valget for alle som leter etter en pålitelig og langvarig anti-perspirant spray. Få din i dag og hold deg frisk og selvsikker hele dagen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice