Beeovita

Nivea Deo My Moment With Cherry Female spray 150 ml

Nivea Deo my Moment with Cherry Female Spr 150 ml

  • 12.58 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.50 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør BEIERSDORF AG
  • Varenummer: 7772050
  • EAN 4005900752956
Type Aeros

Beskrivelse

Nivea Deodorant My Moment With Cherry Female Spray 150 ml

Hvis du leter etter en deodorant som holder deg luktende frisk og selvsikker hele dagen lang, så ikke se lenger enn Nivea Deodorant My Moment With Cherry kvinnelig spray. Denne deodorantsprayen gir 48 timers pålitelig beskyttelse mot svette og lukt, slik at du kan fokusere på dagen uten å bekymre deg for ubehagelig lukt.

Den forfriskende kirsebærduften i denne deodoranten får deg ikke bare til å lukte godt, men gir også et snev av femininitet til hverdagsrutinen din. Dette gjør det til et utmerket alternativ for kvinner som foretrekker fruktige og florale dufter fremfor den klassiske moskusduften av vanlige deodoranter. Sprayflasken på 150 ml gjør det enkelt å påføre deodoranten med presis kontroll og dekning.

En av de fremtredende egenskapene til Nivea Deodorant My Moment With Cherry Female Spray er dens milde formel. Deodoranten er fri for alkohol, parabener og fargestoffer, noe som gjør den egnet for selv de mest sensitive hudtyper. Du kan bruke den hver dag uten å bekymre deg for hudirritasjon eller ubehag.

Avslutningsvis er Nivea Deodorant My Moment With Cherry Female Spray det perfekte valget for kvinner som ønsker en pålitelig og behagelig luktende deodorant. Den gir langvarig beskyttelse, har en forfriskende duft og skånsom mot huden. Prøv det i dag og nyt selvtillit og friskhet hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice