Beeovita

Tempur jersey cover Comfort / Cloud / Traditional slate

Tempur Jersey Bezug Comfort/Cloud/Traditional schiefer

  • 52.61 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 14.64 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør TEMPUR SCHWEIZ AG
  • Varenummer: 7771480
  • EAN 9005319702271

Beskrivelse

Tempur Jersey-trekk Komfort / Cloud / Tradisjonell skifer

Vi introduserer Tempur Jersey-trekket, designet for å gi ultimat komfort og støtte til din Tempur-madrass. Tilgjengelig i Comfort, Cloud og Traditional Slate, er dette dekselet perfekt for de som ønsker en luksuriøs og avslappende natts søvn.

Tempur Comfort

Tempur Comfort Jersey Cover er laget for de som foretrekker en myk og smidig soveflate. Dette dekselet er ekstremt glatt å ta på og er perfekt for de som nyter en mild, vuggende følelse mens de sover. Med sin myke og luksuriøse følelse er Tempur Comfort Jersey Cover det perfekte valget for alle som leter etter en virkelig behagelig søvnopplevelse.

Tempur Cloud

Tempur Cloud Jersey-trekket er designet for de som elsker å synke ned i madrassen. Laget med mykt, skylignende materiale, gir dette dekselet en skånsom, men likevel støttende soveoverflate. Enten du er en rygg-, mage- eller sidesover, vil Tempur Cloud Jersey Cover gi deg støtten og komforten du trenger for en god natts søvn.

Tempur Traditional Slate

Tempur Traditional Slate Jersey Cover er for de som foretrekker en fastere soveflate. Laget med tett, støttende materiale, gir dette dekselet overlegen støtte samtidig som det er komfortabelt. Hvis du lider av ryggsmerter eller andre søvnrelaterte ubehag, er Tempur Traditional Slate Jersey Cover det perfekte valget for deg.

Opplev det ultimate innen komfort og støtte med Tempur Jersey Cover. Velg mellom Comfort, Cloud og Traditional Slate for å finne det perfekte dekselet for dine behov. Bestill din i dag og nyt en virkelig god natts søvn!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice