Beeovita

invisibobble scrunchy original Trolls sparkling clear 3 pcs

invisibobble Haargummi Original Trolls sparkling clear 3 Stk

  • 16.07 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0.64 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør HERBA COLLECTION AG
  • Varenummer: 7771726
  • EAN 4260285374425

Beskrivelse

Invisibobble Scrunchy Original Trolls Sparkling Clear 3 stk

Oppgrader hårspillet ditt med Invisibobble Scrunchy Original Trolls Sparkling Clear 3 stk. Disse scrunchiene er designet for å gi håret ditt et snev av glans og glans, og er perfekte for alle anledninger og hårtyper.

Invisibobble Scrunchy Original Trolls Sparkling Clear 3 Pcs har et unikt design som sikrer et sterkt hold uten å trekke eller trekke i håret. Spiralformen fordeler trykket på hårbåndet jevnt, og sikrer en behagelig passform som ikke skader eller belaster håret ditt.

Disse scrunchiene passer for alle hårtyper, inkludert tykt og krøllete hår. Den klare designen med glitrende aksenter gjør dem perfekte for å kle seg ut til spesielle anledninger eller gi et snev av glamour til hverdagsutseendet ditt.

Pakken inneholder tre scrunchies, som gir deg mange alternativer for å mikse og matche med forskjellige antrekk og frisyrer. Den kompakte størrelsen gjør dem enkle å bære i vesken eller reisevesken for styling på farten.

Løft håret ditt med Invisibobble Scrunchy Original Trolls Sparkling Clear 3 stk. Enten du er på vei til treningsstudioet eller en fest, sørger disse scrunchiene for et komfortabelt og sikkert hold uten at det går på bekostning av stilen din.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice